Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Marea Britanie: Un manechin văzut într-o maşină pe autostradă, confundat cu un cadavru

Marea Britanie: Un manechin văzut într-o maşină pe autostradă, confundat cu un cadavru

Poliţiştii britanici, contactaţi din cauza unei perechi de picioare ce ieşeau dintr-un covor rulat într-un automobil care circula pe o autostradă, au fost uşuraţi să constate că ele aparţineau unui manechin din plastic îmbrăcat ca un personaj de basme, informează DPA, citată de Agerpres.

Şoferul acelui vehicul, care ducea manechinul la o petrecere aniversară tematică, a primit recomandarea "să evite pe viitor ca astfel de circumstanţe să se producă din nou", au precizat reprezentanţii Poliţiei din comitatul Cambridgeshire.

"Atunci când am primit un telefon sâmbătă la ora prânzului prin care ni s-a raportat că un vehicul se deplasa pe autostrada M11 şi că o pereche de picioare puteau fi văzute ieşind dintr-un covor rulat, semnalele de alarmă au început să sune în mod natural în mintea persoanei care ne-a informat, precum şi în centrul nostru de control", a precizat Poliţia britanică într-un comunicat publicat pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

"Am reuşit să interceptăm vehiculul în parcarea Angel Drove din Ely, unde ofiţerii noştri au descoperit că era vorba, într-adevăr, despre o pereche de picioare... care îi aparţineau însă unui manechin costumat în Făt Frumos, aflat în drum spre o petrecere aniversară tematică!", au adăugat poliţiştii britanici.

"Şoferului i-a fost transmisă recomandarea să evite ca astfel de circumstanţe să se producă din nou! Din fericire, a fost o alarmă falsă", precizează comunicatul Poliţiei din Cambridgeshire. 

foto cambridge-news.co.uk

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus