Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Studiu: vaccinarea anti-COVID-19 nu afectează fertilitatea

Studiu: vaccinarea anti-COVID-19 nu afectează fertilitatea

Vaccinarea împotriva COVID-19 nu afectează şansele de a concepe un copil, conform unui nou studiu finanţat de Institutele Naţionale de Sănătate (NIH) din Statele Unite, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Peste 2.000 de cupluri au participat la acest studiu şi cercetătorii nu au identificat diferenţe în ceea ce priveşte şansele de concepţie dacă partenerii de sex masculin sau de sex feminin erau vaccinaţi anti-COVID-19 comparativ cu cei din cuplurile nevaccinate, potrivit rezultatelor publicate joi.

Cu toate acestea, cuplurile aveau şanse puţin mai mici de concepţie dacă partenerul de sex masculin fusese infectat cu SARS-CoV-2 cu 60 de zile înainte de ciclul menstrual al partenerei, sugerând că boala COVID-19 ar putea reduce temporar fertilitatea masculină, conform studiului publicat în American Jurnal of Epidemiology.

Studiul a implicat 2.126 de femei din Statele Unite sau Canada şi s-a desfăşurat din decembrie 2020 până în septembrie 2021. De asemenea, femeile au fost monitorizate până în noiembrie 2021.

Participanţii au completat la fiecare opt săptămâni chestionare cu privire la situaţia socio-demografică, stilul de viaţă, factori medicali şi informaţii despre partenerii de viaţă.

Cercetătorii nu au identificat diferenţe majore în ceea e priveşte ratele de concepţie pe fiecare ciclu menstrual între cuplurile nevaccinate şi cele vaccinate în care cel puţin un partener a primit cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19.

"Constatările oferă asigurări că, pentru cuplurile care doresc o sarcină, vaccinarea nu pare să afecteze fertilitatea", a declarat Diana Bianchi, director al Institutului Naţional Eunice Kennedy Shriver de Pediatrie şi Dezvoltare Umană din cadrul NIH, care a finanţat studiul.

"Totodată, oferă informaţii pentru medicii care consiliază persoanele care îşi doresc o sarcină", a precizat Bianchi. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 783

Comentarii

3 comentarii

Studii si...studii

Acum 5 luni

Un studiu șocant dezvăluie că vaccinul anticovid provoacă femeilor însărcinate ”avorturi spontane”. Rata de avort spontan calculată de specialiști este apreciată la 82% Un nou studiu șocant, publicat în New England Journal of Medicine, dezvăluie că, atunci când femeilor însărcinate li se administrează vaccinul anticovid în primul sau al doilea trimestru, acestea suferă o rată de avort spontan de 82%, ucigând 4 din 5 copii nenăscuți. Natural News a verificat cu propriile sale persoane de contact din domeniul științei pentru a revizui datele și a verifica de două ori toate calculele. Făcând acest lucru, au reușit să confirme că studiul arată o rată de 82% de avorturi spontane la femeile însărcinate cărora li s-au administrat vaccinuri anticovid în primul sau al doilea trimestru. Dr. Peter McCullough, un expert în medicină internă și editor a două reviste medicale, deși nu caracterizează acest lucru ca fiind o agendă de depopulare, el este de acord că aceste vaccinuri atacă femeile însărcinate și cauzează avortul a peste 80% dintre copiii nenăscuți. El numește acest lucru o "atrocitate" și spune că impunerea acestor vaccinuri asupra femeilor însărcinate este "rușinoasă".
Raspunde

Statistici oficiale

Acum 5 luni

Iunie 2021 SUA: Un total de peste 400.000 de vătămări în urma „vaccinurilor” COVID, dintre care 6.985 decese și 791 de CAZURI DE AVORT SPONTAN, 11 decese la copiii între 12 și 17 ani Datele VAERS publicate vineri de CDC au arătat un total de 441.931 de raportări de evenimente adverse de la toate grupele de vârstă în urma vaccinurilor COVID, inclusiv 6.985 decese și 34.065 vătămări grave, în perioada 14 decembrie 2020 - 25 iunie 2021, informează The Defender. În această săptămână, numărul total de evenimente adverse pentru toate grupele de vârstă în urma vaccinurilor COVID a depășit 400.000, potrivit datelor publicate vineri de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC). Datele provin direct din raportările transmise către Sistemul american de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS). Septembrie 2021: VAERS raportează aproape 16.000 de decese care au survenit în urma vaccinării anticovid, peste 750 de mii de efecte adverse și peste 100 de mii de vătămări grave Datele publicate vineri de CDC au arătat că, între 14 decembrie 2020 și 24 septembrie 2021, un total de 752.803 efecte adverse în urma vaccinurilor anticovid au fost raportate la VAERS, scrie The Defender. Datele au inclus un total de 15.937 de decese raportate - o creștere de 551 față de săptămâna precedentă. În aceeași perioadă de timp au fost raportate 105.758 de cazuri de vătămări grave, inclusiv decese - cu 6.348 mai multe decât în săptămâna precedentă. Excluzând "rapoartele străine" depuse în VAERS, 581.851 de efecte adverse, inclusiv 7.215 decese și 45.952 de vătămări grave, au fost raportate în SUA între 14 decembrie 2020 și 24 septembrie 2021.
Raspunde

Spalat pe creier

Acum 5 luni

Adica s-au nascut 2000 de copii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus