Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

A ieșit din carantină și a primit amendă de 3.000 de lei. Alți cinci sibieni, amendați pentru că nu au purtat masca

A ieșit din carantină și a primit amendă de 3.000 de lei. Alți cinci sibieni, amendați pentru că nu au purtat masca

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au aplicat amenzi în valoare de 3.500 de lei. O amendă de trei mii de lei a fost data pentru o persoană care a părăsit carantina, iar alte cinci în valoare de 500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.500 de lei, din care:

- 1 sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată în zona de competență a Poliției Orașului Avrig;

- 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

59 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 1.138 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 28 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 125 de mijloace de transport, din care 5 mijloace de transport în comun.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 527

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus