Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Plecăm în drumeție și vizionăm spectacole de teatru

Ce facem în weekend? Plecăm în drumeție și vizionăm spectacole de teatru

Ultimul weekend din luna ianuarie aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Mergem în drumeție, participăm la spectacole de teatru și la ateliere creative și  admirăm lolele de la Agnita.

Vineri, 28 ianuarie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

La Biserica Evanghelică Sibiu, de la ora 12 și de la ora 20 puteți participa la un concert de orgă. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Scream”, „Matrix Renasterea” „Belle”, „The Kings Man -Inceputul” sau „Casa Gucci” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Și în această săptămână putem participa la eco-weekend. Organizatorii propun deplasări prietenoase cu mediul și să renunțăm la mijloace de transport în comun sau mașini, să ne deplasăm cu bicicletele sau să mergem pe jos.

Sâmbătă, 29 ianuarie

Echipa Anii Drumeției organizează de la ora 9 o drumeție la Cabana Suru în Munții Făgărașului. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Asociatia CreativAct desfășoară un atelier de pictură pe sticlă. Mai multe informații găsiți pe pagina destinată evenimentului.

De la ora 11 și de la ora 18, Teatrul pentru copii și tineret Gong vă invită la spectacolul Harap Alb. Informații suplimentare găsiți aici.

Duminică, 30 ianuarie

De la ora 17, la Teatrul Național Radu Stanca, puteți viziona spectacolul „Mici crime conjugale”, de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu.

O nouă drumeție ne așteaptă și duminică, de data aceasta în Munții Lotrului. Detalii găsiți aici.

La ora 10, în Agnita are loc Fuga Lolelor. În localitatea Agnita de pe Valea Hârtibaciului, Fuga lolelor este organizată de Breasla Lolelor în fiecare ultimă duminică din luna ianuarie.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus