Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO-Adolescent amendat cu 2.500 de lei pentru o postare pe tik-tok

FOTO-Adolescent amendat cu 2.500 de lei pentru o postare pe tik-tok

Un adolescent din Avrig a primit, în total, amenzi de 2500 de lei, după ce s-a urcat cu picioarele pe un indicator rutier încercând să facă o postare pe tik tok.

Anunțul a fost făcut de primăria Avrig, tânărul fiind suprins și fotografiat.

”Un adolescent din Avrig, de pe Strada Unirii, a fost amendat de polițiștii locali după ce a făcut publice niște imagini în care se urcă cu picioarele pe un indicator rutier de pe Strada Horea.

D. D., de 17 ani, s-a lăudat cu isprava, în fața urmăritorilor săi de pe o platformă de socializare populară printre tineri iar polițiștii s-au autosesizat.
 
 
Chemat la sediul Poliţiei Locale pentru identificare şi sancţionare, adolescentul și-a recunoscut fapta, părinții lui fiind sancţionați cu amendă de 2000 de lei pentru distrugerea mobilierului stradal și 500 de lei pentru nesupravegherea minorului”, au transmis reprezentanții primăriei orașului Avrig.
 
Acesta nu este primul caz de acest gen în Avrig. Adrian David, primarul orașului Avrig, este unul dintre puținii primari din județul Sibiu care crede în creșterea gradului de civilizație prin aplicarea unor amenzi dure.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1990

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 2 ani

dar l-a distrus?
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ricky

Acum 2 ani

De retinut, daca pui o postare de-asta musai sa aplici efectul de schimbare al chipului tau cu cel al presedintelui. N-o sa patesti nimic asa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus