Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Un nou parc de distracții la doi pași de Sibiu – Brambura Park, cu casa întoarsă printre atracții, de la 1 iunie pe Valea Avrigului

Un nou parc de distracții la doi pași de Sibiu – Brambura Park, cu casa întoarsă printre atracții, de la 1 iunie pe Valea Avrigului

Oferta de petrecere a timpului liber pentru sibienii cu copii se va diversifica începând cu această vară, odată cu deschiderea noului parc de distracții de pe Valea Avrigului. Intitulat ”Brambura Park”, proiectul deja este viral pe internet datorită casei întoarsă, una dintre principalele atracții.

”Brambura Park” este gândit și dezvoltat de Leopold Klingeis, pe un teren de aproximativ cinci hectare pe Valea Avrigului.

”Ideea noastră a fost să facem un loc pentru familie, un spațiu unde părinții să se poată relaxa, copiii să se distreze, să fie ceva nou, inedit. Și noi avem copii și nevoia aceasta s-a accentuat în pandemie, dorința de a ieși afară, la aer, într-un loc frumos. Nu există un spațiu mai potrivit decât Valea Avrigului, cred că știți ce zonă naturală frumoasă este aici. Le vom oferi ocazia, inclusiv turiștilor cazați în zonă, să vină să petreacă o zi frumoasă”, a declarat pentru Turnul Sfatului Leopold Klingeis.

În prezent se lucrează la întreg parcul tematic, scopul fiind ca marea inaugurare să aibă loc în data de 1 iunie, de Ziua Copilului.

”Casa răsturnată este doar una dintre atracții, o să mai apară și altele. Noi vrem să deschidem undeva la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie, sperăm chiar să facem marea inaugurare la 1 iunie, de Ziua Copilului”, explică dezvoltatorul.

Investiția inițială în întreg complexul a fost estimată la un milion de euro.

”Ne dorim să atragem turiștii care ajung pe latura aceasta a Munților Făgăraș, de la Valea Avrigului până la Cârțișoara și Porumbacu de Sus. Dar, totodată, poate deveni o atracție pentru sibieni, se ajunge ușor și rapid aici și oferim toate facilitățile necesare. Vom avea inclusiv un concept special culinar, însă acesta va fi dezvăluit la momentul potrivit. În prima fază a proiectului vom avea o zonă mare de locuri de joacă exterioare, o să avem un restaurant cu terasă, casa întoarsă, un mini-zoo pentru copii, plimbări prin natură și multe altele. Toate acestea până pe 1 iunie. În faza a doua avem în proiect un spațiu mare de jocuri indoor, o hală dedicată copiilor pentru perioada de iarnă, astfel încât copiii să aibă ce să facă la noi în orice moment al anului. De acestea ne apucăm probabil de la anul. Ele sunt prevăzute în proiect, sunt avizate, însă nu putem face totul dintr-o dată”, mai spune Leopold Klingeis.

Cât privește casa întoarsă care face furori pe internet, construcția ei a început în 2019, iar acum este finalizată în proporţie de 99%. "Ne-a plăcut ideea. Am vizitat şi noi una în străinătate, în Germania. Ne-a plăcut foarte mult ideea de lumea asta, întoarsă", mai spune proprietarul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Avrigean

Acum 2 ani

tocmai pentru ca e al lui Klingeis o sa il ocolesc intentionat.
Raspunde

Valentin

Acum 2 ani

Ce prostie!
Raspunde

Popa

Acum 2 ani

L - a copiat pe tipul din Gorj până la ultimul detaliu!Am fost acolo și am văzut !Nu e autentic deloc!
Raspunde

BON

Acum 2 ani

Ideea cu casa răsturnată nu-i originală, e furată...
Raspunde

Keto

Acum 2 ani

Sper numa' să nu vă treziți cu vre-o reclamație din partea Nasa sau Discovery. Dumneavoastra chiar vă bateti joc de gravitație? Sper că nu ați pus chiuveta întoarsă, pe tavan, obligînd "biata " apă să curgă în sus.
Raspunde

Camelia

Acum 2 ani

Foarte frumoasa! Abia asteptam sa o vizitam!
Raspunde

Marin Simona

Acum 2 ani

Felicitări! Abia așteptăm. Sibiul, chiar avea nevoie de așa ceva pentru copiii lui.

Raspunde

Alex

Acum 2 ani

Casa intoarsa este in gorj de mai bine de 1 an,deci a copiat,nu o mai laudati ca este copie dupa cea din germania
Raspunde

Comsa

Acum 2 ani

În Germania sunt 3 case întoarse,nimeni nu acuza pe nimeni de copiat,plus ca s au făcut în multe tari astfel de case.Deci cine a copiat pe cine?Copiati și voi un astfel de proiect,cred ca este foarte simplu!Felicitări ,frumos proiect.
Raspunde

Ghita Pristanda

Acum 1 an

Dacă a făcut unul în Gorj așa ceva, nu mai are nimeni voie să facă ceva similar? In altă ordine de idei, cel din Gorj a avut el ideea? Sau a copiat-o și el de la cineva? E plin de invidioși pe aici... În loc să ne bucurăm că avem unde să ieșim, să ne mai scoatem copiii din TV și jocuri pe calculator, noi cârcotim în dulcele stil românesc!
Raspunde

Dana

Acum 1 an

buna ziua. ce pret are intrarea. Multumec
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus