Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Nota finală - 8,56. Răzvan Pop este noul director al Bibliotecii județene Astra

Nota finală - 8,56. Răzvan Pop este noul director al Bibliotecii județene Astra

Autoritățile județene au publicat rezultatele finale ale concursului organizat pentru poziția de manager al Bibliotecii județene Astra.

Singurul candidat pentru postul rămas vacant de anul trecut, Răzvan Pop, fost viceprimar al Sibiului și actual director al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, a primit nota 7,94 pentru proiectul de management propus pentru biblioteca județeană. La interviu care a avut loc în dimineața zilei de luni, comisia de evaluare i-a acordat nota 9,18, nota finală fiind 8,56.

Mandatul lui Răzvan Pop va fi de trei ani. El preia conducerea unei instituții care, în cursul anului trecut, nu a achiziționat nicio carte, în contextul în care nici bani suficienți de salarii nu erau. 

Citește și Postul de manager, scos la concurs: în ultimul an, Biblioteca județeană Astra a cumpărat 0 cărți

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Munteanu

Acum 1 an

Ciudate note: 7,94, 9, 16... De ce nu 7,90 sau 7,95 sau 9,15 sau 9, 20... Totul e aiurea... Mult succes in activitate!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alin

Acum 1 an

Felicitari. Cat despre notare oara toată lumea se pricepe. Prima nota e notarea proiectului iar a doua nota e interviul. Nu are una cu alta. Pot9 scrie ceva și sa nu te exprimi cum trebuie iar la interviu sa răspunzi punctul la toate întrebările și sa aduci clarificări.
Raspunde

@Alin

Acum 1 an

N-ai inventat tu apa calda! Stim si noi ca la interviu poti aduce clarificari daca ai uitat ceva la scris... Ne intrebam de unde zecimalele alea ciudate 9, 16... De ce nu 9,15? De unde o sutime? Din explicatii?!
Raspunde

Tudor

Acum 1 an

Din pacate ma indoiesc de capacitatile profesionale ale acestui domn, pentru ca evolutia lui si zburdatul intre ultimele “locuri de munca” au fost de fiecare data sustinute politic.
Raspunde

Tihon Merluciu

Acum 1 an

După o carieră impresionantă în mediul privat, în organizații multinaționale de cel mai înalt nivel, era timpul că dl. Pop să se implice pentru a schimba din temelii o instituție de stat și a o îmbăgăți cu experiența sa fulminantă!
Raspunde

Bis

Acum 1 an

cine a fost in comisie?
Raspunde

M

Acum 1 an

Succesouri, dl. Pop! Podcast fericit! Blog bogat în #mysibiu! Happy birthday, Brukenthal! Omagii față-verso protectoarei! Istoriografie luuungă și subțire! Și...aveți de grijă: nu stricați BJAstra! Unii chiar muncesc acolo, nu se prefac.
Raspunde

DB

Acum 1 an

Răzvane, trage tare că în 2024 [dacă vor mai exista alegeri] toti protectorii tăi vor ieşi pe tuşă, iar tu îi vei urma aşa cum s-a întâmplat şi la Direcţie. Un post câştigat prin concurs nu e o garanţie, vezi cazul lui Delcă, băiat finuţ, de care şi-au bătut coasa patronii tăi detaşându-l la 300 km până şi-a dat demisia. aşa că fă-te că lucrezi
Raspunde

Hahaha

Acum 1 an

Care concurs? Aia a fost o mascarada, nu un concurs. Stiam toti de anul trecut ca pentru el a fost demis fostul director. Stia si autorul articolului, dar deh, mimand ziarismul si corectitudinea ... Razvanel, dupa cum spunea colegul si prietenul sau de lins dosuri, nu a fost in stare niciodata sa castige un concurs. El a fost numit si atata. Presteaza bine, pe acolo pe acolo pe unde presteaza.
Raspunde

:)

Acum 1 an

Si in sfarsit, domnule deleanu, v-ati domenstrat adevarata valoare. In primul rand, ceea ce ati redactat dvs mai sus nu se numeste presa. Se numeste nulitate. Care e noutatea? Ca razvan pop e noul manager? Pai se stia de anul trecut. Ca a fost singur pe post? Se stia, v-am spus si de ce. Dar nu faceti jurnalism, si ca atare ati omis sa spuneti de ce a fost singur pe post. Ati precizat cumva cine a fost in comisia de examinare? Nu! Deci sunteti zero. Ati reprodus cumva din proiectul sau managerial? Exista asa ceva? Cine l-a redactat? Nu, nici asta nu v-ati catadicsit sa scrieti. Rusine domnule autor. Ceea ce ati insailat aizi e absolut ZERO din punc de vedere profesional. Ma asteptam sa spuneti si suma cu care a fost plusat bugetul Bibliotecii in acest an. Stiti de ce s-a plusat cu o suma asa mare. Stiti serviciile si firma care va presta, cu acordul noului manager, pentru a cheltui suma respectiva? Dar vorba aceea - nu muscam mana celui care ne hraneste. Nu? Cica presa e cainele de paza al democratiei. In sibiu au ramas numai maidanezi? Ma astept sa nu publicati comentariul, pentru ca sunteti ceea ce sunteti.
Raspunde

@DB

Acum 1 an

Bietul popa Delca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus