Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Marius Turdeanu, nominalizat la premiile UNITER la secțiunea cel mai bun actor în rol principal. „Este un sentiment pe care mă simt dator să-l împart cu toți colegii mei”

Marius Turdeanu, nominalizat la premiile UNITER la secțiunea cel mai bun actor în rol principal. „Este un sentiment pe care mă simt dator să-l împart cu toți colegii mei”

Actorul Teatrului Național Radu Stanca, Marius Turdeanu, este nominalizat pentru a patra oară la Premiile UNITER, la categoria cel mai bun actor în rol principal pentru rolul Verşinin Alexandr Ignatievici din spectacolul „Trei surori” de A.P. Cehov, în regia lui Andrei și Andreea Grosu.

Actorul este bucuros pentru această nominalizare și spune că meritul este al întregii echipe care i-a fost alături.

„Este o bucurie firească, normal. Și un sentiment pe care mă simt dator să-l împart cu toți colegii mei din distribuția Trei surori. Fiindcă pe scenă joci cu alții, singur nu poți avea niciun merit”, a spus actorul pentru Turnul Sfatului.

În Trei surori se așteaptă. Se așteaptă iubirea, se așteaptă viața, se așteaptă începutul până când vine sfârșitul. Suntem aduși pe lume pentru iubire, zice unul dintre nefericiții lui Cehov, sintetizând orice existența care pare neînsemnată. Iubirea suportă orice. E cea care dă sens încercărilor noastre. Oamenii ăștia, care caută iubirea cu atâta neliniște și care sunt speriați de gândul că ar putea să nu fie văzuți și iubiți, sunt obiectul nostru de lucru în acest spectacol. Toți vor un singur lucru, să scape din viața în care sunt captivi, să fugă, să urle, să dărâme bariere invizibile, să respire aerul pe care l-au simțit când au îndrăznit să viseze. Să fie liberi. Întru iubire.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus