Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Donațiile comunității sibiene ajung la cei care au nevoie, în Ucraina, prin Crucea Roșie Sibiu 

Donațiile comunității sibiene ajung la cei care au nevoie, în Ucraina, prin Crucea Roșie Sibiu 

Un TIR plin cu alimente, medicamente, produse de igienă și cazarmament strânse de voluntarii din Sibiu pleacă spre Ucraina, anunță Raluca Morar, președinte al Crucii Roșii Filiala Sibiu. 

Crucea Roșie Română trimite cel de-al treilea convoi umanitar către Crucea Roșie din Ucraina, la acesta alăturându-se și TIR-ul încărcat de voluntarii de la Sibiu cu articolele donate de comunitatea sibiană.

donatii Sibiu Crucea Rosie

TIR-ul este încărcat cu 7.400 kg alimente, 230 kg materiale sanitare si medicamente, 2.378 kg de produse de igienă și 546 kg  cazarmament (pături, saci de dormit, lenjerie și saltele noi), se arată în comunicatul Crucii Roșii Sibiu remis TS. 

"Mulțumim tuturor celor care au donat, mulțumim mult depozitului RARA Logisitc Sibiu care ne-a găzduit și a pus la dispoziție toată logistica necesară. De asemenea mulțumim companiei IGNITE care ne sprijină cu flota lor de transport," transmite președinta Filialei din Sibiu.

Citește și REPORTAJ Am ajuns cu Crucea Roșie la granița de nord cu Ucraina: Cel mai greu de privit sunt copiii

"O parte din produse au fost aduse zilele trecute la Sibiu de colegii noștri din județele Vâlcea și Olt, iar pentru că un singur tir s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cantitatea mare de bunuri colectat, vom organiza un nou transport către Crucea Roșie din Ucraina, săptămâna viitoare" mai spune Raluca Morar. 

donatii Ucraina Sibiu

Tirul se va alătura mâine dimineața la prima oră, în Vama Siret, celorlalte 7 tiruri care vor forma convoiul umanitar Crucea Roșie.

foto Crucea Roșie Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus