Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Primăria Copșa Mică continuă campania de strângere de donații pentru refugiații ucraineni

Primăria Copșa Mică continuă campania de strângere de donații pentru refugiații ucraineni

De la începutul războiului, Primăria din Copșa Mică a sprijinit refugiații ucraineni prin organizarea unei campanii de strângere de donații pentru aceștia. La finalul săptămânii, cei de la Tăşuleasa Social împreună cu Die Johanniter au ajuns în orașul Ștefan Vodă din Republica Moldova, la cei peste 1.000 de refugiați din Ucraina, cu un camion cu donații.

„Orice sprijin este de real ajutor pentru acești oameni inimoși care și-au deschis casele și sufletele pentru femeile și copiii refugiați, din calea unui război teribil, în localitatea înfrățită Ștefan Vodă”, au transmis reprezentanții primăriei Copșa Mică.

Tășuleasa Social împreună cu Die Johanniter vor continua să trimită ajutoare şi alimente pentru susţinerea acestor refugiaţi. Primăria Copşa Mică continuă campania de colectare alimente şi donaţii pentru a le trimite acolo unde este nevoie de ajutor.

Sursă foto: Facebook/Primăria Copșa Mică

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus