Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Mașinile de ridicat mașini din Sibiu vor interveni și la accidente

Mașinile de ridicat mașini din Sibiu vor interveni și la accidente

La solicitarea polițiștilor sibieni, autospecialele de ridicat mașini administrate de Poliția locală vor interveni pentru a elibera carosabilul în urma unor eventuale accidente.

Administrația locală a inițiat modificarea Regulamentului pentru ridicarea autovehiculelor parcate nelegal în Sibiu, astfel încât autospecialele orașului să poată fi folosite pentru eliberarea străzilor de mașinile avariate. ”La solicitarea Biroului rutier Sibiu, autovehiculele implicate în accidentul rutier și care constituie un obstacol pe partea carosabilă vor fi mutate de autospeciala de ridicări din cadrul Compartimentului de ridicări auto din cadrul Serviciului public Poliția locală Sibiu, în condiții de siguranță, pe cât posibil pe aceeași stradă, într-un loc în care să nu încurce circulația rutieră și pietonală. Dispoziția de mutare va fi întocmită de către polițistul rutier din cadrul Biroului rutier Sibiu”, este articolul propus să completeze Regulamentul.

Proiectul de hotărâre pentru această modificare va fi supus votului Consiliului local Sibiu în ședința programată joia viitoare. 

În susținerea legalității unei astfel de modificări este invocat faptul că administratorul străzilor din oraș este Primăria, calitate în care aceasta este obligată să ”înlăture obstacolele aflate pe partea carosabilă și să readucă drumul la starea inițială”.

Citește și Opt mașini ridicate de primărie într-o singură seară. Sibienii se ceartă între ei

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Xxx

Acum 1 an

Mașinile de ridicat sâni mai blocheze circulația cînd ridica o mașină!!!! Ce lege le da acest drept???? Politia locala n are decit sa blocheze rotile...sa aplice amenzi in cazul in care ridicarea nu se poate face fara a bloca circulația! Aici mă refer la ..99/ din cazuri in care mașinile ridicate sint parcate neregulamentar dar..nu blochează nimic!!!! Nu sint pt nerespectarea legii dar nici pt încălcarea ei prin blocarea 15 min a circulației de către ridicători! Întreb încă odată e vreo lege care le da acest drept???? Daca nu sa fie amendați și ei cum ar fi amendat ... nea..x care blochează circulația! Nu sunt ăștia de la locală...mai cu moț!!! Eu niciodată n am văzut poliția...adevarata ..sa blocheze circulația pt a sancționa pe cineva!!!
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Când ai văzut ultima data "politia adevărată" sancționand pe cineva? La rutiera după ora 19, nu mai găsești pe nimeni, ca "sunt puțini ". Daca le ceri sa găsească, ca în cazul meu, pe cineva care a lovit mașina și a fugit de la locul faptei e deja utopie. Cauți pe la vecini filmări și asa cu chiu cu vai, găsești făptașul de unul singur.... Altfel ridica din umeri, nu e personal. Bine ca merge leafa....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus