Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO-Ce a rămas după incendiul de pe Ulmului. Campionul Daniel Natea face apel pentru sprijinirea familiei

FOTO-Ce a rămas după incendiul de pe Ulmului. Campionul Daniel Natea face apel pentru sprijinirea familiei

Un bărbat a murit și o familie a rămas fără locuință după incendiul izbucnit joi pe strada Ulmului din Sibiu.

Tragicul eveniment a avut loc joi seară, după lăsarea întunericului. Conform popierilor, incendiul a pornit de la o anexă gospodărească, lipită de casa de locuit. Un bărbat a încercat să utilizeze un aragaz racordat la o butelie. Din păcate, aceasta a explodat, producând rănirea gravă a bărbatului, precum și izbucnirea incendiului.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și a decedat ulterior la spital.

De asemenea o persoană de sex feminin de aproximativ 48 de ani a suferit un atac de panică și a fost evaluată medical, însă a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului, au ars anexa gospodărească, parterul locuinței cu bunurile aferente și aproximativ 20 mp din acoperiș. Totodată, din cauza fumului și căldurii s-a degradat și etajul casei, au mai explicat pompierii din cadrul ISU Sibiu.

Trei zile mai târziu de la tragedie, familia încearcă să-și reconstruiască viața. Sportivul și campionul sibian Daniel Natea a sărit în sprijinul lor. ”O familie apropiată mie are nevoie de ajutor!”, spune Daniel Natea, care a postat pe rețelele sociale mai multe imagini în care se văd urmările incendiului.

”Vă îndemn să fim solidari și să ajutăm fiecare așa cum putem! În după-masa zilei de joi casa acestei familii a luat foc, iar în urma acestui incident cumplit, un bărbat a DECEDAT. Incendiul a avut loc în Sibiu, strada Ulmului. Orice ajutor este binevenit și apreciat!”, mai spune Daniel Natea.

Cine vrea să ajute familia poate folosi următoarele date:

Cont REVOLUT 0751069861

RO36 RZBR 0000 0600 1868 7862 ( lei )

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unsibian

Acum 2 ani

Asigurare imobil?
Raspunde

Adrian

Acum 2 ani

titular cont?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus