Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

În loc să aștepte campania de voluminoase de săptămâna viitoare, un sibian și-a dat foc la mobila veche și primit o amendă uriașă

În loc să aștepte campania de voluminoase de săptămâna viitoare, un sibian și-a dat foc la mobila veche și primit o amendă uriașă

Un sibian din cartierul Țiglari a fost amendat de Poliția Locală cu 10.000 de lei pentru că și-a scos mobila veche și i-a dat foc.

Vecinii au sesizat un fum gros ridicându-se deasupra orașului, motiv pentru care au sunat la poliție.

”Explicația pentru fumul gros, vizibil aseară chiar și de la mare distanță, este incendiul de pe strada Cărămidăriei. Este vorba despre un incendiu provocat de un cetățean, care a ars deșeuri de mobilă și care, a fost amendat de Poliția Locală cu 10 000 lei. Reamintim faptul că OUG 92/2021, privind regimul deșeurilor, interzice incendierea acestora”, au transmis marți oficialii primăriei Sibiu.

Amenda vine în condițiile în care compania de salubrizare Soma organizează chiar săptămâna viitoare o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase. Sibienii care locuiesc la casă, precum cetățeanul amendat, trebuie doar să scoată la poartă deșeurile voluminoase și angajații Soma vin și le ridică gratuit.

”În zonele de case, cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile voluminoase și DEEE (aparate electrice și electrocasnice n. r.) în fața porții, la bordură, în aceeași zi în care colectează deșeurile reziduale (pubela neagră) în săptămâna dedicată campaniei”, se arată în anunțul Soma.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Zacuscă

Acum 2 luni

Nu pot sa cred..... in sfarsit s-o apucat politia sa amendeze bizonii care ard chestii... care parcheaza pe spatii verzi ? Adica fac treaba ? Sau fac doar asa, sa mai puna pe faacebook si cam atat. Dupa aia, shaorma cu de toate.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 luni

In Turnisor mobila se faca marunt si se arde in centrala termica pe lemne!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus