Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Ziua porților deschise la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu

Ziua porților deschise la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu

Sibienii curioși de activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt așteptați luni la sediu pentru a descoperi salvatorii și autospecialele lor.

Ziua porților deschise este prilejuită de faptul că pe 4 aprilie inspectoratul sărbătorește ziua aniversară. Se împlinesc 6 ani de când, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne emis în 19 ianuarie 2016 și publicat în Monitorul Oficial al României din 26 ianuarie 2016, data de 4 aprilie a fost stabilită ca zi aniversară a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, în semn de respect și apreciere pentru cei care de-a lungul timpului au salvat vieţi omenești și bunuri materiale.

Cei care doresc să viziteze sediul o pot face între orele 9 și 14. Cu această ocazie, vor avea șansa să cunoască misiuneasalvatorilor sibieni, să exploreze mașinile de intervenție și echipamentul de pompier, să participe la diferitele ateliere organizate tematic și adaptate fiecărei categorii de vârstă, precum și la sesiuni de informare preventivă sau la ateliere care vizează însușirea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor medical.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus