Duminică,
04.12.2022
Innorat
Acum
3°C

65 refugiați sunt găzduiți în locurile oferite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu

65 refugiați sunt găzduiți în locurile oferite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu

65 de persoane sunt cazate, în prezent, în locurile puse la dispoziție cetățenilor ucraineni care sosesc în Sibiu de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, 54 ajungând în județul nostru în ultima săptămână.

De la începutul conflictului izbucnit în Ucraina și până în prezent, la nivelul județului Sibiu, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a înregistrat și a oferit sprijin umanitar unui număr de 1880 persoane - 1122 adulți și 758 copii.

La Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu sunt ocupate în prezent 27 de locuri din 80 disponibile, la Hotel Sport sunt ocupate cinci locuri din 40, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Sibiu este ocupat un loc din 20. Totodată, la Casa de Odihnă a Bisericii Evanghelice Cisnădioara sunt ocupate toate cele 32 de locuri, în timp ce la Centrul de Agrement “Trecătoarea Cerbilor” Păltiniş nu este ocupat niciunul din cele 50 de locuri.

Situația este într-o continuă dinamică.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Sibiu gestionează, monitorizează și oferă sprijin permanent persoanelor refugiate/strămutate pe teritoriul României și sosite în județul Sibiu. De la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) pot fi obținute informații legate de cazarea refugiaților, dar și alte informații utile pentru integrarea acestora în România la numerele de telefon 0769-057.100 și 0269-211.212 sau pe adresa de e-mail cjcci@isusibiu.ro.             

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus