Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Reacția dură a unui consilier local după asfaltarea pe ploaie a drumului din Cîmpșor: ce i-ar fi durut dacă amânau o zi, să lucreze pe uscat și să fie siguri că fac un lucru bun? Nu le pasă!

Reacția dură a unui consilier local după asfaltarea pe ploaie a drumului din Cîmpșor: ce i-ar fi durut dacă amânau o zi, să lucreze pe uscat și să fie siguri că fac un lucru bun?  Nu le pasă!

Ioan Plesciuc, consilier local din partea USR, a reacționat dur pe facebook în urma articolului publicat vineri de TS despre asfaltarea pe ploaie a drumului din Cîmpșor. Acesta critică atât Primăria Sibiu, cât și drumarii, și consideră că singurii păgubiți vor fi cetățenii Sibiului. "Nu le pasă," este concluzia lui Plesciuc, care scrie că "vom merge prin gropile din asfalt, vom circula cu restricții când vor repara asfaltul care nu a ținut destul sau vom sta în trafic pe rute ocolitoare pentru că iar se lucrează acolo".

Este vorba de strada care conectează cartierele Ștrand și Turnișor peste zona Cîmpșor și care, va face parte din variantele alternative anunțate de Primăria Sibiu în condițiile în care traficul va fi restricționat pe șoseaua Alba Iulia, pentru lucrările de refacere a podurilor peste Cibin. Mai mulți cititori au transmis imagini cu lucrările de așternere a asfaltului pe cea mai nouă stradă a Sibiului. Asfaltul este așternut în condiții de ploaie. ”Primăria este cea care a insistat”, arată cei implicați în lucrare. (Detalii aici)

"Iar au asfaltat pe ploaie!
Ce i-ar fi durut dacă amânau cu o zi asfaltarea, ca să lucreze pe uscat și să fie siguri că fac un lucru bun?
Drumarii au scuza că “Primăria i-a obligat”, iar primăria are altă scuză: “Lucrarea are 5 ani garanție, constructorul să răspundă”. Și vor arunca pisica de la unul la altul, cu toate argumentele tehnice găsite prin normative.
Singurii păgubiți vom fi noi, cetățenii Sibiului, toți contribuabilii care plătim impozite pentru ca lucrurile astea să se facă de calitate și nu la risc. Și tot noi vom merge prin gropile din asfalt, vom circula cu restricții când vor repara asfaltul care nu a ținut destul sau vom sta în trafic pe rute ocolitoare pentru ca iar se lucrează acolo.
Știau ca oamenii vor vedea, vor fi indignați și vor pune întrebări. Nu le pasă!" scrie Ioan Plesciuc pe pagina de Facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

Kukuruku

Acum 3 luni

Ca sa nu-i plateasca ca muncesc sambata , simplu :) Multe intrebari putem pune, de exemplu daca stiau ca se apuca de poduri in mai, de ce nu au inceput si terminat complet mai devreme drumul prin Campsor? Iar cu podurile, de ce nu fac intai un pod in continuarea strazii Maramuresului, intre Lidl si calea ferata si apoi pot sa refaca si pe astea vechi, fara sa deranjeze lumea? A, ca va dura pana se muta lidl mai intr-o parte si isi face etaj? Asteptam! Astia se grabesc cu chestii care ne deranjeaza si se lungesc la chestii unde lipsa grabei ne deranjeaza. Nu conteaza deloc confortul oamenilor. Lasa sa sufere acum ca dupa aia o sa se bucure de ce se face. Pai nu vrem sa suferim deloc, nu e imposibil!
Raspunde

Carcotel

Acum 3 luni

Incredibil! Foarte tare, bravo primaria! Hai ca mai avem putin si scapam de echipa lu matusa...
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Romania asfaltului bine făcut.
Raspunde

Valentin

Acum 3 luni

Multi au auzit de vorba: semnezi ca primaru. In continuare nu intelegeti ca nu primaru decide asemenea lucrari, el doar le semneaza ca nu are alta putere. Veti plange cand va ajunge un primar pnl in frunte, deja este dezastru ca pnl este in guvern, parlament. Chiar nu ne putem opri?
Raspunde

Un sibian

Acum 3 luni

de ce sa nu ajunga un primar NORMAL in functie...nu FDRG, nu PNL, doamne fereste PSD sau AUR???!!! unul NORMAL care sa vrea sa faca ceva pentru oras nu pentru buzunarul lui si i******** de partid!!!

Raspunde

Octavian

Acum 3 luni

Nu mai avem nici un constructor,șef de șantier,patron etc.cu mintea sănătoasă în orașul,județul, țara aceasta vai de noi,ce rușine....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Z

Acum 3 luni

Ce i=ar fi durut? pe ei nimic, dar te-ar fi durut pe tine *** de oamenii care luni mureau in trafic tinand cont ca se inchide podul de pe Alba Iulia Asa ca***, la comentarii aiurea sunteti toti destepti

Raspunde

Asa ceva...

Acum 3 luni

Asteptam comunicatul autoritatilor cu aluziile personale de rigoare la d-nul consilier care a indraznit sa critice...
Raspunde

Dumitru Hulea

Acum 3 luni

Dragi locuitori ai Sibiului, Vă reamintesc că protestele, reclamațiile și sesizările d-voastră sunt așteptate la adresele primar@sibiu.ro , pms@sibiu.ro și cic@sibiu.ro
Raspunde

Doru

Acum 3 luni

La cat de slab a fost proiectata schimbarea pistei de biciclete in dreptul podului, la cate curbe puteau sa renunte daca faceau podul in dreptul strazii Ghiocelului, ne mai plangem ca asfalteaza pe ploaie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus