Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Sibiancă reținută de poliție pentru delapidare. A plecat acasă cu banii oamenilor

Sibiancă reținută de poliție pentru delapidare. A plecat acasă cu banii oamenilor

O sibiancă angajată în Avrig la o firmă de curierat a fost reținută după ce a plecat acasă cu banii încasați de la oameni.

”La data de 4 mai, ca urmare a cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de delapidare, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut o tânără în vârstă de 32 de ani, din localitatea Șura Mare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 27 aprilie, persoana în cauză, în calitate de angajată a unei firme de curierat din orașul Avrig, nu ar fi predat la sfârșitul programului de lucru suma de 8.792 de lei, provenită din plățile ramburs realizate în ziua respectivă.

Marți, 3 mai, față de tânără polițiștii de investigare a criminalității economice au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările continuă pentru identificarea și documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus