Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Primăria Sibiu: Trecerea de pietoni de pe Calea Cisnădiei, la intersecția cu Arieșului, este corect amplasată

Primăria Sibiu: Trecerea de pietoni de pe Calea Cisnădiei, la intersecția cu Arieșului, este corect amplasată

După ce un bărbat a fost lovit mortal de un vehicul de mare tonaj zilele trecute, pe trecerea de pietoni aflată pe Calea Cisnădiei la intersecția cu strada Arieșului, comisia de specialitate din cadrul Primăriei Sibiu a dezbătut amplasarea zebrei – concluzia a fost că trecerea este bine amplasată și semnalizată.

Trecerea de pietoni în temă a fost intens comentată în ultimele zile, mai ales de cei care locuiesc în zonă. Ei spun că le este teamă să treacă pe acolo, pentru că mulți șoferi, mai ales cei care vin de pe strada Arieșului, nu se asigură înainte să intre pe Calea Cisnădiei. Așa s-ar fi produs și accidentul de marți.

Citește și VIDEO Sibienii despre trecerea de pietoni unde a murit un om: „La fel de bine o putea păți oricare dintre noi”

Totuși, experții din Primărie spun că, în urma unei analize, s-a constatat că trecerea este corect amplasată, iar șoferii au toate condițiile asigurate ca să poată evita astfel de accidente.

„Trecerea de pietoni este corect amplasată și semnalizată, amenajarea și amplasarea acesteia având avizul Comisiei de Circulație și al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. Trecerea de pietoni astfel amplasată are vizibilitate bună pentru șoferi, fiind semnalizată inclusiv cu marcaj de culoare roșie. De asemenea, precizăm că ieșirea de pe strada Arieșului este reglementată prin indicatorul STOP, obligând șoferii să oprească și să se asigure”, transmite Mirela Gligore, din partea Primăriei Municipiului Sibiu.

Vă reamintim că un sibian de 75 de ani a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară, în timp ce traversa trecerea de pietoni de lângă intersecția străzilor Calea Cisnădiei cu Arieșului. Șoferul intrase pe Calea Cisnădiei de pe Arieșului, lovind bărbatul chiar când s-a angajat în traversare.

Citește și S-a declarat decesul persoanei accidentate pe Calea Cisnădiei. Se afla în traversare pe trecerea de pietoni

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Capitala prostiei-Caracal 2.0

Acum 1 lună

Absolut tot ce se face în Sibiu este extraordinar!
Raspunde

Chibrit

Acum 1 lună

Da-pai sa vezi nebunie in sudul Romanistanistanului
Raspunde

New Caracal

Acum 1 lună

La Caracal sa rasturnat caruta dar la Sibiu si-au dat doctoratele! Si e multe!
Raspunde

Zacusca

Acum 1 lună

"expertii din Primarie spun..." Care sunt expertii aia? Nu au nume? Vrem sa-i stim si noi. Sunt o gloata de habarnisti si pilosi care nu au treaba cu performanta si inteligenta. Daca ar lucra in privat ar fi vai de steaua lor. Frodo? Urdea? Palade? Care sunt mai expertii lui peste prajit?
Raspunde

Javert

Acum 1 lună

Un răspuns normal!!!.Tot felul de hăbăucivor ca atunci când avem un accident mortal pe o trecere de pietoni în clipa următoare trecerea de pietoni să fie desființată. Sper că acești troli să nu câștige !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus