Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
24°C

Tursib despre noile autobuze Mercedes, deja vandalizate: Am făcut nenumărate apeluri la călători...

Tursib despre noile autobuze Mercedes, deja vandalizate: Am făcut nenumărate apeluri la călători...

Oficialii Tursib au confirmat că noile autobuze Mercedes-Benz, intrate în circulație la data de 1 mai, au fost deja vandalizate.

Compania de transport în comun a Sibiului a făcut apel în repetate rânduri la populația orașului să mențină curățenia și să nu distrugă bunurile publice, mai ales că s-au investit banii comunității în ele, însă fără rezultate.

”Ceea ce aţi sesizat dumneavoastră şi la fel şi călătorii este din păcate o realitate cu care noi ne confruntăm de mai mult timp. Am făcut nenumărate apeluri la utilizatorii mijloacelor de transport ȋn comun, pe care ȋi rugam să ne ajute ȋn menţinerea curăţeniei din autobuze respectiv staţiile de autobuz”, au declarat reprezentanții Tursib la solicitarea Turnul Sfatului.

Cât privește cazul concret semnalat de ziarul nostru săptămâna trecută, când pe autobuzul numărul 1 în salon au apărut grafitti, oficialii Tursib spun că au sesizat Poliția Locală și pun la dispoziția polițiștilor imaginile înregistrate de camerele de vedere.

”Din păcate ȋnsă, sunt călători care nu dau curs apelurilor noastre şi care din contră, aleg să vandalizeze mijloacele de transport ȋn comun. Având ȋn vedere faptul că ȋn autobuzele noi care au fost puse ȋn circulaţie ȋncepând cu 1 mai au avut loc deja fapte de vandalism, Tursib a făcut ȋn acest sens o sesizare la Poliţia Municipiului Sibiu. Precizăm de asemenea faptul că ne vom folosi şi de camerele video cu care sunt dotate autobuzele pentru a identifica autorii”, a mai declarat Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al Tursib SA.

Cele 40 de autobuze Mercedes-Benz recent cumpărate de Primăria Sibiu au costat municipalitatea 77 de milioane de lei. Din punct de vedere al combustibilului utilizat, al consumului, dotărilor și facilităților pentru călători acestea reprezintă cele mai moderne autobuze care au circulat vreodată în Sibiu.

Citește și:

Trei zile au rezistat. Noile autobuze Mercedes încep să fie vandalizate

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gin Bidon

Acum 1 lună

Foarte bine, populație de rahat cu arome, asa si administrație, de rahat turcesc cu arome! Sau invers...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

.ai degraba au decuplat camerele video ca la tren sa nu inregistreze nasii cand aduna banii de la blatisti.
Raspunde

Petru

Acum 1 lună

Este vorba de aceeasi adolescenti care semneaza pe plasticul si pe bancile din locurile de joaca. Recunosc oarecum tiparul semnaturii.Se curata foarte usor cu o carpa si niste spirt.
Raspunde

Heinz Joachim Flockenwald

Acum 1 lună

Oare asa erau sibienii inainte de 1 decembrie 1918, data de la care a inceput moartea a tot ce inseamna civilizatie in Ardeal?
Raspunde

Dispecerat Politia Locala Sibiu

Acum 1 lună

Buna ziua! La verificarea efectuata de catre un echipaj al Politiei Locale, la ora 12:00 nu au mai fost depistati artisti care sa faca obiectul sesizarii. Va multumim.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus