Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

VIDEO-”Sibiul e un oraș supraevaluat”. Motivele pentru care un cuplu de tineri pleacă din Sibiu

VIDEO-”Sibiul e un oraș supraevaluat”. Motivele pentru care un cuplu de tineri pleacă din Sibiu

Mutați în orașul nostru la începutul verii trecute, cuplul de vloggeri Claire și George au decis să plece din Sibiu, despre care spun că ”este un oraș supraevaluat” din punctul lor de vedere.

Cei doi vloggeri s-au cunoscut în 2011. George locuia în București, Claire este olandeză de origine. După o perioadă petrecută în Europa de Vest, cei doi au decis să se mute în România, alegând la începutul verii trecute Sibiul. Decizia a fost atent cântărită, orașul de pe malul Cibinului fiind câștigător în urma unei selecții, în concurență cu alte orașe din țară.

Claire și George s-au arătat inițial încântați de Sibiu. Pe canalul lor de youtube au postat, la început, numeroase clipuri video în care lăudau noul lor oraș. Bucuria pe care o transmiteau i-a adus și în atenția presei locale, cei doi protagoniști fiind invitați la mai multe emisiuni și interviuri. Treptat, entuziasmul a dispărut și au apărut nemulțumirile.

Ieri, cei doi și-au anunțat plecarea din Sibiu, într-un clip video enumerând și principalele motive pentru care nu mai vor să trăiască în Sibiu. Concluzia lor este că ”Sibiul este supraevaluat”.

”Ne-am gândit, la început, că o să stăm aici pentru totdeauna. Dar, între timp, după ce ajungi să cunoști mai bine orașul, vezi că nu ești compatibil”, spun cei doi.

Găsiți mai jos câteva motive pentru care cei doi vloggeri au hotărât să părăsească Sibiul:

  1. Aglomerația

”În primul rând aglomerația. Aglomerația este foarte mare în Sibiu. Eu sunt din București, noi am plecat din București datorită aglomerației, traficului, poluării... Am ales Sibiul crezând că o să fie diferit. Dar, din păcate, de-a lungul timpului ne-am dat seama că nu este așa. Am realizat că Sibiul este un oraș foarte aglomerat. E ca un mic București.”

  1. Lipsa locurilor de parcare

”Toate locurile de parcare sunt pline. Ne-am învârtit și câte o jumătate de oră și nu am găsit un loc de parcare. La sfârșit am parcat mașina la mai mult de un kilometru de locația la care noi voiam să ajungem. Din păcate sunt mașini peste tot și nu ai loc de parcare.”

  1. Lipsa parcurilor

”De fiecare dată când te duci în parc – Parcul Subarini este frumos, într-adevăr – dar când mergi acolo când e cald și frumos nu poți să arunci un ac. Efectiv, dacă mă duc cu bicicleta sau cu trotineta, nu pot pentru că toată lumea se află pe pista de bicicletă. Din păcate, asta se întâmplă pentru că nu există trotuar. Trotuarul este o problemă de foarte multe ori aici în Sibiu. Dacă vrem să mergem pe jos în centru pe jumătate din distanță nu avem un trotuar sau nu încăpem unul lângă celălalt. Dacă faci o pistă de biciclete, nu pot să circule pe ea și bicicletele, și trotinetele, și oamenii...”.

  1. Agresivitatea din trafic

”Sunt foarte multe străzi pe care eu nu mă simt în siguranță. Spre exemplu, pe Calea Cisnădiei șoferii circulă foarte repede și nu înțeleg de ce de nu există Poliție, de ce statul nu pune niște radare pe acolo. Acolo sunt niște zebre, dar am mare, mare frică în momentul în care vreau să traversez, mi se pare foarte periculos. De multe ori, când ajungem la trecerea de pietoni ne asigurăm, vedem cum mașina vrea să oprească în ultimul moment (imită scârțâitul cauciucurilor la frână n.r.). Este prea multă viteză”.

  1. Orașul are o imagine falsă

”Adevărul este că noi am avut așteptări foarte mari după ce am auzit atâtea lucruri pozitive. Am zis să încercăm. Bineînțeles, orașul este și frumos, merită încercat, merită să îi dați o șansă, poate pentru altcineva este potrivit. Pentru noi pur și simplu nu se potrivește pentru că sunt foarte multe lucruri supraevaluate. Din punctul nostru de vedere este un oraș supraevaluat”.

Întreaga înregistrare cu motivele invocate de Claire și George o puteți vedea mai jos:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

50 comentarii

Sibian 99,9%

Acum 10 luni

Tot ce au zis e adevarat. Multe probleme s-ar rezolva daca nu s-ar mai pune atata accent pe favorizarea masinilor mai ales in zona centrala, dar na, noi nu stim sa invatam de la olanda anilor 70.
Raspunde

O sibianca

Acum 10 luni

Tot ce ati prezentat este real. Ne pare rau ca nu va putem asigura o mai mare siguranta, voua tinerilor care aveti viitorul in fata dar toate acestea se intampla din cauza celor care ar trebui sa se ocupe de acest oras, care ar trebui sa ne asigura o viata mai buna, mai civilizata, cu mai mult respect din partea tuturor partilor.
Raspunde

Munteanu

Acum 10 luni

Pe langa toate acestea, Sibiul este un oras foarte scump! Vezi utilitatile, apoi alte preturi. Ce sa mai vorbesc de terase, restaurante si altele...
Raspunde

Ion Ionescu

Acum 10 luni

Dacă scriu asta despre Sibiu, să vadă un Cluj-Napoca..... Hai să nu ne mai tot punem cenușă în cap pentru orice.
Raspunde

Klm

Acum 10 luni

Clujul este de 100 de ori PESTE sibiu. Uita te doar la pistele de bicicleta
Raspunde

Emil

Acum 10 luni

Deoarece Boc n-a fost atât de fals precum Iohannis.
Raspunde

Petruta

Acum 10 luni

Da , asta chiar e un articol demn de un ziar local care se respecta :). Drum bun, Claire si George, o sa va ducem dorul.
Raspunde

2cents

Acum 10 luni

Din pacate nu ii pot contrazice.
Raspunde

Zacuscă

Acum 10 luni

Drum bun !
Raspunde

New Caracal

Acum 10 luni

Cita dreptate au! La ce fac alesii nostri nici nu ma mira,in curind vom fi depasiti la calitatea vietii si de Viena si de Praga!
Raspunde

Emil

Acum 10 luni

Capo di tutti i capi (seful sefilor) a fost arhitectul Sibiului.
Raspunde

Ion Iliescu

Acum 10 luni

Deci a fost bine la inceput, cand primeau atentie si invitatii la emisiuni, si nu mai e bine cand nimeni nu-i mai baga in seama? Viata de vlogger, ce sa-i faci.
Raspunde

Maria

Acum 10 luni

Cred ca acesti tineri, fac parte din grupul celor care se plictisesc repede,care caută mereu altceva,dar aglomerație exista in toate orașele României! Si eu ma plim prin parcul Sub arini, dar nu am intalnit niciodată atata lume încât "sa nu poti arunca un ac"! Descrierea este puțin exagerată din punctul meu de vedere !
Raspunde

Clau

Acum 10 luni

Vai de noi, ne părăsesc ,,vloggeri vieții,, ce ne facem fara ei! Doamne ferește ce tragedie, nu înțeleg nu mai aveti despre ce scrie? Cam asta e aglomerația în toate orașele nu e noutate ce ne spun ei!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 10 luni

România eșuată.
Raspunde

Minime

Acum 10 luni

" vloggeri "...persoane care cumva cred ca sunt peste medie de inteligente si mai tot timpul fac remarci ca si " apa calda..este ..calda". Cumva cred ca ar tr sa fie si platite pentru asta. Toata lumea stie ca Sibiul e " overrated / supraevaluat " dar asta nu inseamana ca nu e ok. Orasul Sibiu e ok, cei care locuiesc in el sunt varza. Cei care ne conduc, cei care vand la suprapret, cei care merg cu toate rablele prin oras ( desi ar ajunge mai rpd pe jos sau cu o bicicleta la destinatie ), cei care vin din ruinele lor de orase ( VL de ex ) aici ca sa strambe din nas.
Raspunde

Cos

Acum 10 luni

Am vizitat VL, este surprinzător de aerisit și curat
Raspunde

Xxx

Acum 10 luni

Deci..." De multe ori cînd ajungem la trecerea de pietoni ne asigurăm"!!!???? Iată exemplul perfect de gîndire a pietonilor! Că în urma ultimelor evenimente am tot insistat cu montarea semafoarelor cu buton la absolut toate trecerile de pietoni pt că altfel 90/ din pietoni se aruncă pe trecere fara o minimă asigurare!!! Asa au fost educați de sistem...că ei au numai drepturi și șoferii numai obligații! Deci daca ăștia declară că ...se multe ori. Înseamnă că...alteori...nu se asigura!!!!! Logic!și fiind un interviu...au spus că...de multe ori deci tot logic.... sigur se asigura de...puține ori ..numai că nu puteu spune așa! Întrebare totuși pt...vlogarii ăștia care cred că dacă postează ceva pe net...de unde își și iau toate informațiile fara pic de gîndire cred că au dreptate in orice domeniu: de ce nu se asigura de fiecare data?????? Apoi ne mirăm că tinără generație e...învățată de formatorii ăștia de opinie că ..nu trebuie să sa se asigure mereu la trecerea străzii!!!deci...ce ce nu vă asigurați de fiecare data?????
Raspunde

Pieton fără permis

Acum 10 luni

Ar trebui sancționați ,măcar verbal , pietonii care se arunca pe trecere fără măcar sa schițeze ca s-ar uita stânga dreapta sau sunt cu capul in telefon , o sancțiune mult mai bine venita decât traversatul prin loc nepermis care se face după o asigurare prealabila . Pietonul este și el participant la trafic dar i s-a inoculat ideea , chiar de mass media , ca ar avea supradrepturi.
Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 10 luni

Nu e nimic daca pleaca tinerii, ne raman batranii care stau la cozi si mai ales care conduc orasul.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 10 luni

Cine-s mā ******* āstia cu ochi? Cum au contribuit ei la dezvoltarea orasului āsta? Au avut asteptāri mari? Adicā ce? Sā se filmeze cu telefonul si lumea sā se sloboade in izmene de admiratie? Trafic aglomerat? Lipsa locurilor se parcare? Wake up bā ****iilor ! Astea-s orasele anului 2022. Vreti viatā bucolicā, fārā trafic si poluare? Atunci la Schitul Cucului in vârf se munte unde n-ai acoperire GSM si nici net, deci ciu-ciu frecangealā pe you tube. Ia mai zât mā pierde-varā ! Si, a-propos asta cu vloggāreala e o meserie? Cā vād cā toate pielile de **** care nu fac nimic fac vloggārealā. Adicā freacā menta! Bā, voi plecati din Sibiu cā nu vā place MUNCA , nu cā are orasul ceva ! Mars!
Raspunde

Val

Acum 10 luni

Nu este nevoie de niște pasageri sa observăm cam tot ce au invocat ei ,dar aproape fiecare lucru invocat are și o scuză ,dorind să mă refer doar la agresivitatea din zona calea Cisnădie care nu mai este Sibiu ci ...Cisnădie...eventual Vâlcea Mica...iar cu aglomerația este în funcție de ora situația ușor ușor se rezolva datorita preturilor la combustibil....
Raspunde

Mișu

Acum 10 luni

Pa!
Raspunde

Ioan

Acum 10 luni

O să fiu rău acum:drum bun și cale bătută. Să veniți înapoi când vă chem eu.Si voi de la ziar nu mai scrieți de toți "oglodiții"
Raspunde

Justin

Acum 10 luni

Din păcate au dreptate .în goana după o dezvoltare regionala nu s-a ținut cont de faptul ca Sibiul e un oraș mic s-i l-au balonat la maxim ,orice petec de teren a fost înghițit de ,,dezvoltatori ,,în fapt niște bișnițari care au vândut la suprapreț apartamente și case ,reușind cu ajutorul statului sa îndatoreze oamenii pe zeci de ani ,legandu-i practic de glie .a fost sufocat din aceleași motive și de localitățile din jur cum se știe și în ce fel va decide viitorul.am ajuns intr-un oraș practic montan sa nu mai poți deschide geamul de gaze de eșapament
Raspunde

Pieton

Acum 10 luni

Ce plus-valoare au adus Sibiului acesti "vlogeri", de merita bagati in seama??
Raspunde

Sibian SB

Acum 10 luni

Da, vloggeri. Astia-s instabili prin definiție oarecum. N-am cum sa fiu de acord cu părerile lor, le respect dar atat. Sibiul are plusuri si minusuri, asa cum are si NY, Tokio, Sydney, Viena, Zurich, sau oricare altu. E simplu sa tot criticam si sa vedem ce e rau si nu ce e bine. Eu de la ei, sincer, as vrea sa vad peste vreo 7-8 ani un articol similar si in care sa ne zica unde s-au stabilit, au trăit măcar 5 ani acolo si ca le place enorm. Pana atunci, sunt f multe persoane mutate in oraș sau împrejurimi, din toata România inclusiv București, dar au pareri super faine despre acest oraș si traiul aici fata de locurile de unde vin. La nivel de Ro si per total, e clar de tot in top-top, motivele sunt sute. Claire si George, succes in viitorul vostru oras de top!
Raspunde

Sibian dezamagit

Acum 10 luni

Cei doi au dreptate. Avem un oraș frumos...din avion. Când te uiți cu atenție la detalii, se vede ca totul este făcut cu jumătate de măsură. Romaneste, nu nemțește! Cei de la salubritate matura strada, dar nu aduna gunoaiele de pe spatiile verzi. Se asfaltează străzi întregi, dar asfaltul nu tine. Se ridică mașini parcate ilegal, pentru că nu avem parcări destule, dar nu se amendează vitezomanii de la miezul nopții. Pietonii nu sunt lăsați să traverseze (priviti, de curiozitate, comportamentul șoferilor, atunci când cineva se apropie să treaca pe zebra). În oraș nu vezi Politia Locala in locurile periculoase, nici în parcuri sau magazine. Hoții de buzunare se simt in siguranță, apropo de magazine... Taxiuri vechi și murdare, poluare pentru că au fost tăiați sau parțial ciopârțiți toți copacii de pe arterele principale, chiar și cei din cartiere. Vânzători de covrigi, și mai ales de...gogoși.
Raspunde

Iulia

Acum 10 luni

Poate ar trebui sa citeasca si doamna primar, au dreptate mai ales in privinta trotuarelor, pe pistele de biciclete circula si pietonii si mamele cu caruciare.
Raspunde

Powercell

Acum 10 luni

Există bineînțeles suficient adevăr în relatarea celor 2, adevăr cu care noi, sibienii de rând suntem obișnuiți. Mai ales cei care prin natura meseriei sau a hobby-urilor călătorim des în țară și în străinătate. Desigur, viața din Sibiu nu este aceeași ca în anii 90-2000. Un program uriaș există din perioada 2005-2008, mai stagnant după 2015, aș aprecia eu, dar e drum lung până la a ne compara 1 la 1 cu orașe de mărimi similare de la Vest de Ungaria. Problema supraevaluării nu apare însă numai la Sibiu, ba chiar aș spune din experiență personală că în topul orașelor de poveste, este abia în primele 5 supraevaluate dincolo de o realitate obiectivă. România toată este aglomerată de mașini și lipsită de parcări. Suntem cu vreo 20 de ani în urma Europei Centrale. În lipsa unor centuri ocolitoare inelare, a unor drumuri radiale de legătură directă cu acestea din cartiere, de parcări supraetajate, mai ales din cele subterane în zonele rezidențiale noi și centrale mai vechi, ori a unui transport în comun care să depășească granițele creative ale veșnicelor autobuze ce vin din 10 în 10 minute și nu la program, deoarece nu există culoare dedicate pentru ele, care să fie și respectate de șoferi, orice oraș de peste 100 de mii de locuitori din România se simte strangulat și sufocat. Acesta este un adevăr obiectiv.
Raspunde

Vlogareanu Vlogarica-Vasile

Acum 10 luni

Trebuie prinși și puși în cușca nebunilor in Piața Mare :))) Numai noi avem voie sa ne criticam maghernița, nu alții! :)))

Raspunde

Calin

Acum 10 luni

Adevarat este ca circulatia cu autovehiculele, este mai grea ca in bucuresti, dar asta e datorata soferilor, care cind trebuie sa mearga cu o viteza mai mare, ei merg cu 5 la ora, iar unde trebuie sa mearga cu 5 la ora, ii vezi ca merg cu suta la ora, iar traficul e foarte plin de bauti la volan, iar politia circulatiei sibiu, este tare depasita si vor trebui sa recunoasca asta, si politia trebuie mult educata, ca isi cam fac de cap, se cred zeii sibiului. Sibienii, ca fire, sint niste ardeleni rai, adevaratii ardeleni primitori, sint prin alte parti ale ardealului, dar in sibiu nu sint.
Raspunde

Cârțan Ion

Acum 10 luni

Un "oraș" ce merita vizitat maxim doua zile pe an. Te-ai plictisit de viață, ți-a bătut pensia la poartă, mută-te aici! Nicolae Bălcescu, Piața Mare si Piața Mică și s-a terminat distracția. Vasile Milea, Corneliu Coposu si Mihai Viteazul, trei bulevarde și s-a terminat "cătunul". Pentru cei interesați de lucruri mărețe, ca sa nu par ipocrit, îi sfatuiesc sa viziteze strada Semaforului. Primul tronson de autostradă spre Pitești este gata anul acesta, o să se poată ocoli fară probleme. Și da, mulțumită apariție din ultimii ani a mai multor spălatorii self service, s-au mai curățat de pe cotețele SH posesoare de anvelope abțibild-ul cu "I love Sibiu". Pentru final să va las și o urare: "Brukenthal sa vă vegheze Piața Mare!"
Raspunde

Zer0

Acum 10 luni

In Sibiu mai este și frig 6 luni din an. Viața se schimba radical de la vară la iarnă. Totuși, daca ei s-au mutat anul trecut în vară, au prins perioada pandemiei care a întristat locuitorii Sibiului iar orașul devenind unul destul de sumbru. Nici mie nu-mi mai place Sibiul așa de mult, este adevărat că e și un oraș scump în care iarna nu ai ce sa faci. Toate astea puse în adunare și scădere, nu știu dacă Sibiul este un loc în care să trăiești permanent. Primăria a investit la lacul Binder ai o să avem distracții de vară dar ce facem cu iarna?
Raspunde

Chibrit

Acum 10 luni

ce faci iarna ? Te cam plictisesti langa soba auzind manele ? aia din bucale merg cu paltonul si valiza pe munte. Sibiul e supraaglomerat de manelisti si cocolari.
Raspunde

Mister

Acum 10 luni

Un oras bun pentru cei care vin in vizita nu pentru locuitorii sai. Oare, si primarul il alege tot lumea care vine in vizita?
Raspunde

Goe

Acum 10 luni

Vai, vai, "faimosul" cuplu necunoscut X și 0.... X a rămas fără bani pentru unghiuțe și 0 a decis să-și folosească ultimii bănuți ca șpagă pentru presă ca să se mai bucure de puțină atenție... Good riddance!
Raspunde

Sibian

Acum 10 luni

Eu cred că cei doi sunt supraevaluați. Toate orașele sunt aglomerate, dar Sibiul, în comparație cu multe orașe din țară e mai puțin aglomerat. Să îți ia o jumătate de oră să parchezi in Sibiu, înseamnă că vrei sa parchezi la 2 m de locul unde ai treabă. Oare în Olanda poți să faci așa? Respectul in trafic se mai poate îmbunătății, dar tot e mai mare decât oriunde in tara. Să vi din București și să compari Sibiul cu ce e acolo? E lipsa de bun simt. Sibiul nu se reduce la Calea Cisnădiei care a fost distrusa de investitorii din Cisnădie și de muuultii olteni " buluciți" acolo. Restul cartierelor sunt foarte decente. Cei doi supraevaluați ar trebui sa se mute la tara. Acolo nu e aglomerație.
Raspunde

Zzz

Acum 10 luni

came for the wrong reasons, leaving for the wrong reasons
Raspunde

Aroc

Acum 10 luni

Păi clar că e aglomerat și se aglomerează în continuare pentru că mulți se mută la Sibiu. Oare de ce? De rău ce este, nu?
Raspunde

Marcel

Acum 10 luni

Hai sictir bucureșteni închipuiți! Compari Sibiul cu București! București este o cloacă de țigani și bișnițari!
Raspunde

Nicolae

Acum 10 luni

Sunt Sibian sută la sută .Sibiul a ajuns o bătaie de joc. De la cei care ne conduc la cei care au venit în Sibiu. Nu vreau să dau nume și din ce orașe și regiuni sunt veniți acești venetici care ne agresează pe trecere de pietoni cu mașinile lor de mâna a doua, cu tobele sparte și care merg cu peste 100 de km la oră până la 00:00 înspre dimineață și cu infatuarea lor .Din păcate mulți au ajuns în cimitir sau în scaun cu rotile din cauza acestor netrebnici. Ce să mai spunem, șeful poliției a ajuns să fie cercetat pentru mită și corupție. Într- o vară am trecut pe lângă Casa de Cultură pe laterală, între boscheți și copaci stătea mașina poliției cu doi polițai cu geamurile deschise. Mâncau semințe și scuipau pe jos.Am oferit o pungă ca să nu mai scuipe pe jos .Au râs prostește.Păi atunci cine să prindă pe hoți? Poliția amendează pe bătrâni, nu pe netrebnicii care ne omoară pe trecere de pietoni și ne bruschează verbal și fizic Tov. Fodor acceptă orice compromis, inclusiv să taie copacii verzi și zonele înverzite. Afaceri la greu cu borduri și parcări în care îți rupi glezna în găurile umplute cu nisip, până la jumătate .Dacă mergi pe centru vezi numai fețe diforme, oamenii normali cu ținută cum ne place nouă să ne lăudăm, ca în Occident, sunt o raritate. Am trăit o viață aici în Sibiu din moși strămoși, dar aș fi vrut să încerc și altceva însă vârsta și familia Nu îmi permit să mai plec acum în altă parte .Singurul loc care a rămas extraordinar este Muzeul Astra în aer liber de la Dumbrava. Îmi pare rău că trebuie să spunem aceasta, au plecat sașii și au venit .... nelegiuiții
Raspunde

Ionel

Acum 7 luni

Bine spus, domnule! Mare dreptate! Ne dam rotunzi cu orasul sasilor demult plecati! M-am amuzat, am crezut ca doar mie mi se par diforme fetele celor ce se perinda pe Centru.
Raspunde

Hermannstädter

Acum 10 luni

Draga Claire si draga George, orasul asta este in primul rand supraaglomerat datorita oamenilor ca voi, care se muta de peste tot la Sibiu. Nivelul de trai a scazut drastic si in momentul de fata Sibiul este intr-adevar supraevoluat. Datorita aglomeratiei (pornita de "vinituri" ca voi) Sibiul si-a pierdut tot farmecul. Ca plecati din oras este ok si eu va multumesc. Ce ma deranjeaza este, ca dupa ce ati profitat de acest oras si totul a fost superfain, acum dintr-odata totul este gri si "supraevoluat". Eu cred ca voua nu va mai merge treaba aici si acum Sibiul asta "supraevoluat" este vinovat. Eu imi iubesc orasul asa cum e el. Eu personal va doresc o viata frumoasa si numai bine.
Raspunde

Carmen

Acum 7 luni

SupraEVALUAT nu "supraevoluat" , capatzana!!!!
Raspunde

BON

Acum 10 luni

Drum bun,cale bătută, cine vă cheamă, să... Mai bine plecaţi toţi cei care nu sunteţi de aici. Că va fi mai bine fără voi!!!
Raspunde

No Name

Acum 10 luni

Total adevarat! Eu tot spun ca autoritatile traiesc in realitatea lor!

Raspunde

Stanciu

Acum 10 luni

Am dat dislike la inceput, dar apoi m-am uitat putin cum vorbesc. Par ok oamenii in comparatie cu altii, desi nu o sa ma apuc sa laud vlogeri. Dar par ok, mult succes lor. Adevarul e ca imputitii din primarii (Selimbar mai ales, Sibiu) au stricat orasul. Fata de anii facultatii si eu am vazut ca lucrurile s-au dezvoltat haotic. Aia din primaria Selimbar trebuie sa faca inchisoare, asta e clar; prind oare ziua?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Giurea

Acum 10 luni

Drum bun!!! In Vaslui
Raspunde

Cos

Acum 10 luni

Așa sunt orașele industrializate, asta e Sibiul. Nu sări direct pe trecerea de pietoni... și aduna-ti raha.tul de la câinele tău ( singura problema din parcuri și trotuare)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus