Despre restaurantele Subway s-a mai scris în Turnul Sfatului – în 2014 și în 2015 – și tocmai pentru că trecuse atât de mult timp de când nu mai ajunsesem să mănânc de la ei (restaurantul din Veștem e prea departe pentru când ai poftă, așa, la prânz, de un sandviș), am decis să merg până acolo.
Vreo săptămână tot avusesem în plan să ajung să-mi iau un sandviș de la Subway și nicicum nu mi se arăta. Până într-o zi când am alocat o oră special pentru asta și am făcut-o! Am ajuns la Veștem să mănânc un sandviș.
Să fiu sincer, nu știu cât era vorba de dor și cât de curiozitate. Voiam să văd dacă preparatele lor erau atât de bune pe cât mi le aminteam și dacă servirea era aceeași. Am ajuns într-o după-masă cu un trafic destul de aglomerat, astfel că și coada la restaurant era destul de mare. Între noi fie vorba, având în vedere locul unde este amplasat, eu cred că o astfel de coadă e ceva normal la ei.
Cu toate că erau multe comenzi, lucrurile s-au mișcat rapid. Mi s-au pus aceleași întrebări ca de fiecare dată când am cerut un sandviș de la Subway – franzelă dinaia sau dinaia, carne de-asta sau cealaltă, cu cașcaval sau fără cașcaval, ce legume, ce sosuri, aici sau la pachet. Eu am ales clasicul meu sandviș cu vită mărunțită, cașcaval și cremă de brânză, plus castraveți, roșii, sos cheddar – ceva simpluț.
Nu aveau fursecuri cu zmeură și ciocolată albă, că altfel aș fi plecat și cu acelea în desagă.
Nu am stat în restaurant pentru că agitația la casă era constantă și nu era neapărat plăcut să stau în zarvă și să mănânc. Oricum, nu cred că restaurantul ăsta e făcut pentru cei care vor să ia un prânz lung și liniștit, ci mai degrabă pentru cei care sunt pe drum și vor ceva să le țină de foame.
Sandvișul a fost bun, așa cum de-altfel mi-l aminteam – franzelă moale, cu carne proaspătă și bine făcută, iar restul e garnitură. Cei care au mai mâncat la Subway știu... e cam greu să dai rateu cu un sandviș, atâta timp cât carnea e făcută bine și totul e proaspăt. Mai ales când îți alegi singur ingredientele.
Ceea ce am observat față de ultima dată când am fost este faptul că acum sunt disponibile și preparate vegane.
Pe patru sandvișuri, dintre care unul a fost din jumătate de franzelă și restul din câte o franzelă întreagă, am plătit aproximativ 130 de lei.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Vizualizari: 4968
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Claudiu
Acum 1 oră
Alzara 1918
Acum 1 oră
Cosmin
Acum 1 oră
Alzara 1918
Acum 1 oră
Sibian