Joi,
18.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trafic de coșmar pe Valea Oltului. Timp de șase luni se efectuează lucrări de legare a autostrăzii de DN7

Trafic de coșmar pe Valea Oltului. Timp de șase luni se efectuează lucrări de legare a autostrăzii de DN7

Lucrările de consolidare pe Valea Oltului, în apropiere de localitatea Boița, încep mâine, anunță reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Lucrările se vor realiza pe câte o jumătate de cale, pe sectoare de 200 - 300 m, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare.

Importanța acestor lucrări este dată de faptul că acest sector de drum va face legătura DN7 cu secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu – Pitești.

Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni.

Vă reamintim că tot săptămâna aceasta a început și așternerea covorului asfaltic pe DN7, între sensul giratoriu de la Veștem și localitatea Boița, în județul Sibiu. Lucrările vizează înlocuirea stratului de uzură pe toată lățimea drumului. Aceste lucrări vor dura cel puțin până miercurea viitoare.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru executarea lucrărilor de reparații necesare, sunt impuse și alte restricții de trafic pe Valea Oltului după cum urmează:

- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, kilometrii 236 - 237, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de colmatare a canalului, între orele 07.00 – 18.00. Traficul se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat de piloți;

- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, kilometrii 188+800 metri – 189, pe raza localității Seaca, județul Vâlcea, se montează contor trafic între orele 09.00 – 16.00. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ;

- DN 7CC (Centura Călimănești), între kilometrii 0 - 1+637 metri, se efectuează reparații asfaltice între orele 19.00 – 07.00. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Luana USR

Acum 2 ani

Nu va mai plangeti atat, deplasati-va cu bicicletele cum facem noi, tinerii progresisti, speranta tarii!
Raspunde

Asd

Acum 2 ani

Tinerii regresiști nu progresiști.
Raspunde

Cm

Acum 2 ani

Cred ca autoarea articolului face niste confuzii si induce involuntar in eroare publicul.
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

D-na ziarista , zona unde se vor face lucrarile n-are nicio legatura cu autostrada A1 , zona este dincolo de Boita , pe Valea Oltului , autostrada se decarca in DN7 inaine de Boita!
Raspunde

A

Acum 2 ani

Ce contează traficul, poza e mișto rău

Raspunde

@ fa userista

Acum 2 ani

Deplaseaza te oaie imbecila cu bicicleta pana la capitala la aproape 40 de grade pe canicula, sa vedem cat rezisti! Abia atunci sa comentezi, daca vei mai avea putere!!! Locul intai la inconstienta si prostie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus