Vineri,
01.07.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Un fost soldat britanic a fost ucis în Ucraina. „Ne vom aminti mereu de contribuţia lui la apărarea Ucrainei şi a lumii libere”

Un fost soldat britanic a fost ucis în Ucraina. „Ne vom aminti mereu de contribuţia lui la apărarea Ucrainei şi a lumii libere”

Un fost soldat britanic a fost ucis în timp ce lupta pentru Ucraina în oraşul Severodoneţk, a anunţat familia sa în social media, transmit duminică Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Jordan Gatley a plecat din armata britanică în martie a.c. şi, după o "reflecţie profundă", s-a dus în Ucraina pentru a contribui la combaterea invaziei ruse, a scris familia acestuia, precizând că a primit vineri vestea morţii sale.

Conform anunţului, fostul soldat britanic a fost împuşcat mortal la Severodoneţk, în estul Ucrainei, unde ofensiva rusă s-a intensificat în ultimele zile.

Ministerul britanic de externe, Foreign Office, şi-a anunţat într-un comunicat "sprijinul pentru familia unui bărbat britanic care a murit în Ucraina".

Consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak a scris la rândul său pe Twitter că Gatley "a fost un adevărat erou". "Ne vom aminti mereu de contribuţia lui la apărarea Ucrainei şi a lumii libere", a asigurat el.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 2 săptămâni

Stabiliti de multi ani in Ucraina, casatoriti cu ucrainience, e normal sa lupte pentru Ucraina, nu pentru inamic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus