Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Pr. Alexandru Ioniță: „Dacă mai aveți biciclete nefolosite și le puteți dărui, în Gușterița sigur faceți o bucurie”

Pr. Alexandru Ioniță: „Dacă mai aveți biciclete nefolosite și le puteți dărui, în Gușterița sigur faceți o bucurie”

Biciclete pentru adulții și copiii din Gușterița - acesta este îndemnul preotului Alexandru Ioniță care îi sfătuiește pe sibienii care au în magazii biciclete pe care nu le mai folosesc, să le doneze. Atât copiii cât și adulții din acest cartier s-ar bucura și le-ar folosi fericiți.

Citește și: „Un preot din Sibiu vrea să transforme o șură veche într-un spațiu cultural”

Preotul Parohiei Ortodoxe Gușterița, Alexandru Ioniță, face un apel către sibienii care au acasă biciclete pe care nu le mai folosesc. Acesta îi sfătuiește să le doneze copiilor și adulților din Gușterița. Cartierul este unul mărginaș în Sibiu, iar mulți dintre oamenii care locuiesc aici au o situație financiară precară. Preotul a observat nevoie acestora de a avea o bicicletă. Cei mici să poată trăi și ei bucuriile copilăriei, la fel ca alții de vârsta lor, iar cei mari să poată merge mai ușor la lucru.  

Bicicleta donata in Gusterita

„Mulți copii, dar și adulți de la noi au nevoie de bicicletă și se uită cu jind la cei care au. Atunci m-am gândit că, așa cum suntem noi în lumea asta modernă de strângem foarte multe lucruri pe care nu le mai folosim și văzând marea lipsă de aici, i-am încurajat și eu pe cei care au biciclete prin magazii și nu le mai folosesc să le dea acestor oameni. Despre bărbații care au primit până acum biciclete știu că merg cu ele la lucru și le sunt de mare ajutor. Îi cunosc și le știu povestea”, spune preotul.

Părintele spune că pentru copii nu a primit până acum prea multe biciclete și ei s-ar bucura cel mai mult.

„Pentru copii să știți că am primit mai puține. Tot pentru cei mai mari am primit. Sunt mulți copii care și-ar dori, și le-ar folosi de minune mai ales pe aici pe dealul acesta. Să nu mai spun de pista de biciclete care este foarte frumoasă. Dacă am primi și pentru aș fi foarte fericit. Așa că, dacă mai aveți biciclete nefolosite pe acasă și le puteți dărui, în Gușterița sigur faceți o bucurie”, mai spune pr. Alexandru Ioniță.   

Sursa foto: Facebook Parohia Ortodoxă Română Sibiu-Gusterita

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus