Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Știrile Zilei - 24 iunie

Știrile Zilei - 24 iunie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

Epopeea de pe Calea Cisnădiei continuă. Un consilier local a cerut conducerii Primăriei Sibiu întocmirea unui studiu de trafic care să ducă la fluidizarea circulației în această zonă, pe tronsonul de la intrarea în oraș. Adică zona în care, alături de drumul din cartierul Arhitecților, a beneficiat de investiții de șase milioane de euro în ultimii doi ani tocmai pentru fluidizarea circulației.

A început FITS! În prima zi de festival ne bucurăm de evenimente diverse, până la miezul nopții – spectacol cu drone și lumini, concert în Piața Mare și numeroase spectacole stradale, tradiționale pentru FITS. În acest an, la Sibiu sunt așteptați peste 3300 de participanți care vor lua parte la cele 575 de evenimente programate în cele 70 de spații de joc, iar tema propusă de organizatori pentru această ediție este frumusețea.

Am aflat cât costă o ie autentică, în Sibiu. Prețurile pornesc de la 200 de lei și pot ajunge până la 1.000 de lei, în funcție de model și modul în care sunt croite. Le găsim atât în Muzeul ASTRA cât și în Piața Mică.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, a vorbit despre „Anii Drumeției” și ecoturism în județul Sibiu. Cu 150 de kilometri amenajați anul trecut și alți 409 kilometri planificați pentru 2022, ne apropiem de 700 de kilometri de trasee de drumeție disponibili în județul nostru.

Zeci de proprietari de mașini electrice Tesla se întâlnesc în acest sfârșit de săptămână în județul Alba, programul lor incluzând și o vizită în comuna sibiană Păuca. Pentru ediția următoare, organizatorii au lansat o invitație oficială către Elon Musk.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 473

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus