Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Lucrări ample pe Calea Dumbrăvii: Sibienii de pe șase străzi rămân fără apă

Lucrări ample pe Calea Dumbrăvii: Sibienii de pe șase străzi rămân fără apă

Compania Apă Canal Sibiu anunță că în cursul zilei de marți locuitorii a șase străzi din Sibiu vor rămâne fără apă, din cauza lucrărilor pe Calea Dumbrăvii.

”În vederea realizarii lucrărilor de cuplare a noii conducte de distributie apă potabila, PE 200, din Calea Dumbrăvii, Apă Canal Sibiu S.A. anunță abonații din zonă că marți, 28.06.2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00 , se va întrerupe alimentarea cu apa potabila pentru strazile Ilarie Chendi, Mihail Sebastian, Aurel Vlaicu, Dimitrie Anghel, Miron Costin, Grigore Alexandrescu”, a transmis conducerea Apă Canal Sibiu SA.

Lucrările sunt executate de catre firma Terra Building, cu asistența tehnică a Apa Canal Sibiu SA, în cadrul proiectului de modernizare Calea Dumbravii, derulat de Primaria Municipiului Sibiu.

Concret, se vor executa cuplări ale conductei principale PE 200 din Calea Dumbrăvii cu rețelele de distribuție ale  străzilor: Ilarie Chendi, Mihail Sebastian, Aurel Vlaicu, Dimitrie Anghel.

”Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectata , apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va stationa la intersectia Calea Dumbravii cu strada Mihail Sebastian. Apa Canal Sibiu SA cere scuze sibienilor pentru disconfortul creat”, mai transmis oficialii companiei.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777

lucrari apa canal sibiu

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus