Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Poliția cere ajutorul sibienilor: Caută un bărbat care a lovit un copil, în față la Lidl

Poliția cere ajutorul sibienilor: Caută un bărbat care a lovit un copil, în față la Lidl

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetățenilor pentru a prinde un agresor. Este vorba despre un bărbat care l-ar fi lovit pe un copil de 13 ani cu pumnul în casca de protecție pe care o avea pe cap. 

Tatăl unui băiat de 13 ani a sesizat ieri poliția cu privire la faptul că în jurul orei 11:30, în timp ce fiul său se deplasa cu bicicleta, în fața hypermarketului Lidl de pe strada Lungă din municipiul Sibiu a fost agresat de către o persoană de sex masculin, fiind lovit cu pumnul în casca de protecția pe care o avea pe cap.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost surprinsă de camerele de luat vederi din exteriorul unui hypermarket însă, până la acest moment, nu a putut fi identificată de către polițiștii sibieni.

agresor lidl

În acest context, poliția roagă cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul de telefon 0269/208453.

agresor lidl

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus