Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

”O adevărată bijuterie a orașului”: 53.000 de clienți a numărat Baia Populară în primul an de la redeschidere

”O adevărată bijuterie a orașului”: 53.000 de clienți a numărat Baia Populară în primul an de la redeschidere

În ziua în care se împlinește un an de la redeschiderea Băii Populare în urma unor reabilitări de peste trei milioane de euro, reprezentanții administrației locale se declară mulțumiți de reacțiile primite.

”Baia Populară Sibiu s-a transformat într-o adevărată bijuterie a orașului, după renovarea completă a clădirii și dotarea acesteia. Redeschiderea a avut loc în data de 6 iulie 2021, într-un an pandemic. Cu toate acestea, interesul sibienilor a fost crescut, iar numărul vizitatorilor a fost mereu la maximul admis, chiar și în perioadele cu restricții”, transmit reprezentanții administrației locale într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Ca urmare a restricțiilor impuse în pandemie, numărul celor care pot beneficia de serviciile Băii Populare în același timp a fost limitat: la bazin, capacitatea maximă este de 30 de persoane (interval orar de câte o oră și jumătate), la saună – 18 persoane (interval orar de câte trei ore și jumătate), la sala de fitness – câte 18 persoane (interval orar de câte patru ore), ședințele de masaj de relaxare și terapeutic fiind disponibile câte unei persoane pentru intervale de câte două ore.

După ridicarea restricțiilor, limita a fost menținută ca urmare a confortului sporit asigurat clienților, la fel fiind menținută și varianta principală de acces, pe bază de programare on-line.

”De la deschidere până în prezent au fost înregistrate 48.689 de programări la care se adaugă alți 4.500 de clienți care au beneficiat de serviciile Băii Populare fără o programare, fiindu-le permis accesul în limita locurilor disponibile. Astfel, în total, în primul an de la redeschidere, peste 53.000 de clienți au trecut pragul Băii Populare Sibiu. Numărul vizitatorilor a crescut constant de la deschidere, iar vârful încasărilor s-a înregistrat în luna martie 2022, după ridicarea tuturor restricțiilor impuse de pandemie”, mai arată reprezentanții Băii Populare, în comunicatul amintit.

Citește și Baia Populară din Sibiu, copie a celei din Munchen, nominalizată la Bienala Naţională de Arhitectură

La capacitate maximă

După cum era de așteptat, bazinul de înot rămâne cea mai solicitată facilitate din cadrul Băii Populare. ”Aerul și apa sunt curate datorită unor filtre performante, apa este în permanență la 31° Celsius, iar vestiarele oferă confortul necesar. Cursurile de înot pentru copii sunt foarte căutate, acesta fiind unul dintre serviciile care operează la capacitate maximă”, mai descriu reprezentanții Băii Populare.

Frecvent utilizate sunt și cele două saune (umedă și uscată), cea cu sare de Himalaya, sala de fitness adaptată și pentru persoanele cu dizabilități, dar și diferitele tipuri de masaj. Care, arată reprezentanții Băii, ”completează oferta pentru o zi într-un spa modern situat într-un imobil cu o arhitectură și o istorie deosebite, în centrul orașului”.

Pe terasa dominată de liniște au fost organizate evenimente de genul Yoga Day sau Global Wellness Day. ”Clienții Băii Populare vor avea parte și de alte evenimente care promovează starea de bine și armonia trup-minte-suflet”, promit reprezentanții serviciului aflat în subordinea Primăriei Sibiu.

Citește și De la 5 la 500 de lei: au fost aprobate tarifele pentru Baia Populară. Primarului i s-a cerut reducerea cu o cincime

Sursa fotografiilor: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Coco chanel

Acum 2 luni

Ar fi fost bine că Baia Neptun să aibă salon de cosmetica, de frizerie, de cosmetica, manichiura și pedichiura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus