Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Directoarea Băii Populare a demisionat din funcție. Postul este scos la concurs doar pentru economiștii cu master în Finanțe

Directoarea Băii Populare a demisionat din funcție. Postul este scos la concurs doar pentru economiștii cu master în Finanțe

Primăria Sibiu a scos la concurs postul de director al Serviciului public Baia Populară, după ce Ioana Dăncăneț a demisionat.

Până în 3 aprilie 2024 este deschisă sesiunea de depunere de dosare de către persoanele interesate să participe la concursul organizat în vederea ocupării postului de director al Băii Populare din Sibiu, pe perioadă nedeterminată. După selecția dosarelor, programată pentru ziua următoare, primele probe ale concursului (cea de utilizare a computerului și, respectiv, cea scrisă) sunt programate pe 11 aprilie 2024. Ultima probă, cea a interviului, va avea loc pe 16 aprilie 2024.

De la Codul Administrativ, la Constituția României sau Codul Muncii sunt legile care constituie tematica de concurs. În afară de condițiile generale impuse într-un concurs de ocupare a unei funcții publice, în acest caz Primăria solicită ca cei interesați să aibă studii superioare în științe economice, master în Finanțe și „vechime în specialitatea studiilor - minimum 5 ani”, după cum se arată în anunțul făcut public de administrația locală.

Ioana Dăncăneț este cea care a ocupat această funcție până acum patru luni, când s-a suspendat din post. Ulterior a demisionat, pentru că a ales să treacă în mediul privat: a preluat conducerea unui hotel tocmai deschis în județul Brașov, în zona castelului Bran. „Baia Populară este un serviciu care funcționează foarte bine. Trebuie asigurată mentenanța și curățenia, echipa formată acolo fiind una foarte profesionistă. Din punctul meu de vedere, cei care își doresc să concureze pentru această funcție trebuie să fie dispuși să depună suflet”, arată Ioana Dăncăneț.

Inaugurată în decembrie 1904, Baia Populară din Sibiu este descrisă drept „cel mai vechi spa din România”. Între 2018 și 2021 a intrat într-un amplu proiect de reabilitare, cu investiții de aproximativ 3,5 milioane de euro. Din 2023, clădirea Băii Populare a fost clasată monument istoric. 

Citește și FOTO - Am fost la redeschiderea Băii Neptun. Cinci lucruri care mi-au plăcut

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Gospodina

Acum 2 săptămâni

Nu trebuie și doctorat că sa ocupi funcția?
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 2 săptămâni

La așa un post atât de călduț, totuși e de mirare că l-au scos la concurs.Desi de regula astea sunt ocupate înainte să se tina concursul:))),doar naivii mai cred că la stat posturile sunt pe competența.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Spitalul srl

Acum 2 săptămâni

Ha ha ha , se stie de acum cine ia postul ! Nu va faceti restul iluzii ! Toate d toate e aranjate ! Restul sunteti de umplutura si asta se numeste iepurasi !!! Va pierdeti timpul dragi concurenti ! In unele functii publice sunt penali asa cum strigau unii , fara penali in fctii publice ! Hai zau ! Si acum ne cereti votul ! Ba da chiar nu va e rusine ! Aveti un obraz gros rau ! Rusine la toti jegosii care vindeti si invartiti posturile de la stat ! Fireati ai dracu de penali , nu va ia dracu dna ul , sunteti toti niste incapabili, frustrati care nu stiti alceva sa faceti decat niste gainarii , ca la privat ati dezerta in 3 zile , jegurilor !
Raspunde

Flo

Acum 2 săptămâni

Daca sti cine o sa fie director, scrie aici sa vedem daca se confirma
Raspunde

Baia nepoulara

Acum 2 săptămâni

Post aranjat ! Asa sunt la stat in toate institutiile ! Se stie dupa conditiile puse in anunt Cititi mai bine anuntul de concurs Pacaleli de la stat !!! Se ia spaga
Raspunde

Nickname

Acum 2 săptămâni

Până acuma acest complex a arătat ca în Germania!!! De acum încolo își vor face nevoile prietenii noștri cu doi de rr...omii, în bazine,etc. Va ajunge ca înainte de restaurare.....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

înotătorul zburător

Acum 2 săptămâni

E momentul ca adevărata doamnă manager să ocupe locul de drept care i se cuvine. Întreb pentru cetățeni, d-ra Ioana Dăncăneț a demisionat și din consiliile de administrație în care era membră, onor potențialei relații de înrudire cu Fodor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus