Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Știrile zilei - 9 iulie

Știrile zilei - 9 iulie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

  • Comuna Sadu construiește o grădiniță de aproximativ 100 de locuri, independentă energetic și dotată cu tot ce este necesar dezvoltării sănătoase a copiilor. „O să fie conexiune la internet, table smart, digitale, control pe telegestiune pentru iluminat, se va putea controla gradul de luminozitate. Va fi un cadru minunat pentru dezvoltarea copiilor”, spune primarul din Sadu, Valentin Ivan.
  • Ultimul autobuz Roman Diesel din Sibiu a fost salvat de la fier vechi de un muzician bucureștean. Alexandru Constantinescu a luat de la unitatea militară din Sibiu un autobuz RATA, l-a recondiționat și acum îl conduce pe șosele atunci când pleacă alături de trupa sa în concerte. 
  • Fanfara „Neppendorfer Blaskapelle” va susţine concerte estivale în Parcul „Sub Arini”, la cupolă. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a fanfarei. Concertele vor avea loc în fiecare vineri, de la ora 18.00. Acestea vor fi susținute cu regularitate până în 26 august, inclusiv.
  • Teatrul Național „Radu Stanca” a început pregătirile pentru cinci premiere, pe care le va prezenta în perioada următoare. Spectacolele sunt regizate de Silviu Purcărete, Andriy Zholdak, Andrei și Andreea Grosu, Hunor Horvath și Bogdan Sărătean.
  • Raliul Sibiului se va desfășura la Sibiu în perioada 14-16 Iulie. Organizatorii evenimentului au făcut publice restricțiile de trafic care vor fi în cele două zile de competiție. De asemenea, sunt propuse o serie de rute ocolitoare pentru perioadele în care anumite tronsoane de drum vor fi închise.
  • Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt, nu este convins că va continua la echipă și în sezonul următor. Problemele financiare sunt cele care îl fac să ezite iar până săptămâna viitoare va lua o decizie în acest sens.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 442

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus