Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

FOTO Primăria extinde iluminatul din parcul Sub Arini până în Valea Aurie

FOTO Primăria extinde iluminatul din parcul Sub Arini până în Valea Aurie

Primăria Sibiu a prelungit iluminatul public din Parcul Sub Arini de pe strada Theodor Aman și până la intersecția cu strada Ludoș din Valea Aurie. Lucrarea a fost terminată și ledurile au fost aprinse în seara zilei de vineri, 5 august, pentru prima dată.

Citește și: „Gestionarea sistemului de iluminat public din Sibiu a fost delegată pe o perioadă de patru ani”

Aleea iluminată de aceste leduri a fost asfaltată în luna martie a anului 2020 și de atunci a devenit o zonă foarte căutată de sibieni.

În urmă cu doi ani Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru delegarea gestiunii iluminatului public din municipiul Sibiu pentru următorii patru ani. În urma unei proceduri de achiziție la care au participat patru ofertanți, contractul a fost semnat cu asocierea SC Flash Lighting Services SA București & SC Electro-Con Impex SRL Sibiu, având o valoare maximă de 42 de milioane de lei.

Iluminatul public s-a modernizat prin instalarea de corpuri de iluminat cu LED, iar noile rețele de alimentare au fost introduse în subteran, în canalizația metropolitană. Astfel, iluminatul public a devenit mai eficient ca și consum și ca luminozitate.

Citește și: Iluminatul public și cablajul metropolitan în cartierul Tineretului din Șelimbăr: 3,9 milioane de lei

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Trotineta

Acum 2 luni

Și în Septembrie vor stinge toate luminile că așa e ordinul de la stăpânire.

Raspunde

Ionut

Acum 2 luni

Ce viata ai mai nene, tot cu hate in suflet.

Raspunde

CT

Acum 2 luni

Lucrarea nu este terminata pana nu se aranjeaza si marginile trotuarului pe alocuri distrus de lucrare. Foarte bine ca au facut dar de ce nu se aranjeaza totul sa fie frumos. Au ramas bucati de pamant, de metal, bolovani, e pacat

Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 2 luni

De ciorile din parcul sub arini cand va ocupati doamna primar?

Raspunde

Bebe

Acum 1 lună

Da foarte bine , numai ca cei care au facut aceasta lucrare cred ca trebuiau sa aduca terenul la starea initiala ,au ramas bolovani betoane teren nenivelat, cred ca normal era sa niveleze terenul si sa semene iarba ,mai mult in anumite locuri pamintul din sapatura lau pus in rigola care anul trecut a fost reabilitata.Cine a semnat receptia la terminarea lucrarilior de la PRIMARIE ??????

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus