Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Noile prețuri Tursib, de la 1 septembrie. Punctele de vânzare vor fi deschise și în weekend, pentru evitarea aglomerării

Noile prețuri Tursib, de la 1 septembrie. Punctele de vânzare vor fi deschise și în weekend, pentru evitarea aglomerării

Reprezentanții Tursib detaliază majorarea tarifelor pentru călătoriile cu autobuzele, de la 1 septembrie. Cea mai mare modificare este înlocuirea biletului de o călătorie cel care va avea o valabilitate de 60 de minute. De asemenea, valabilitatea abonamentelor nu va mai fi restrictionată de intervalul 1- 30, 31 ale lunii, ci vor fi valabile 30 de zile calendaristice, ȋncepând din oricare zi ale lunii.

Ȋn cadrul şedinţei Consiliului Local din luna august a fost aprobată Hotărârea numărul 329 prin care se aprobă modificarea tarifelor titlurilor de călătorie Tursib ȋncepând cu data de 1 septembrie 2022.

Citește și Proiect: Tursib scumpește abonamentele și introduce biletul de o oră, renunțând la cel de o călătorie. De la 1 septembrie 2022

Astfel, preţurile practicate de compania de transport public local Tursib ȋncepând cu data de 1 septembrie 2022, sunt următoarele:

Bilete

Bilet valabil 60 minute 3 (lei TVA inclus)
Bilet cu o calatorie Sibiu-Paltinis 11 (lei TVA inclus)
Bilet doua calatorii Sibiu-Paltinis 20 (lei TVA inclus)
Bilet transport bicicleta Sibiu-Paltinis 10 (lei TVA inclus)

Abonamente

Legitimatie zilnica 5 (lei TVA inclus)
Abonament 7 zile calendaristice 23 (lei TVA inclus)
Abonament nominal 30 zile calendaristice 86 (lei TVA inclus)
Abonament nenominal 30 zile calendaristice 120 (lei TVA inclus)
Abonament Sibiu-Paltinis nominal 30 zile calendaristice 200 (lei TVA inclus)
Abonament Sibiu-Paltinis nenominal 30 zile calendaristice 250 (lei TVA inclus)

Toate abonamentele valabile o jumătate de lună au fost eliminate din oferta tarifară.

Principalele două modificări pe lângă cele de tarife

- Biletul valabil pentru o singură călătorie va fi ȋnlocuit de biletul valabil 60 de minute, ceea ce ȋnseamnă că un utilizator al transportului public local din Sibiu va putea călători utilizănd noile bilete ȋn valoare de 3 lei cu câte autobuze are nevoie, pe parcursul a 60 de minute ȋncepând de la prima validare ȋn autobuz a biletului.
- Valabilitatea abonamentelor nu va mai fi restrictionată de intervalul 1- 30, 31 ale lunii. Toate abonamentele Tursib vor fi valabile 30 de zile calendaristice, ȋncepând din oricare zi ale lunii.

Datorită trecerii la noile tarife, abonamentele pentru luna septembrie vor putea fi ȋncărcate ȋncepând cu data de 1 septembrie la toate punctele de vânzare Tursib.

Citește și Tursib crește frecvența de la 10 la șapte minute pe cinci trasee. Plus o prelungire de traseu

"Pentru a veni ȋn sprijinul călătorilor, vom menţine programul cu publicul la toate punctele de vânzare şi ȋn zilele de Sămbâtă şi Duminică, respectiv 3 - 4 septembrie," transmit reprezentanții companiei.

Programul de lucru ȋn cele două zile va fi de la 10:00 la 18:00 ȋn toate cele 5 puncte de vânzare Tursib:

- AGENTIA TURSIB - Str. Munchen, nr. 1
- AGENTIA CALEA DUMBRAVII - Str. Calea Dumbravii, nr.135
- AGENTIA TEREZIAN - str. Lungă
- AGENTIA VASILE AARON - Str. Semaforului, în fața pieței
- AGENTIA CASA ARMATEI - B-dul Victoriei, în faţa Primăriei vechi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Aaa

Acum 1 an

Bataia de joc a tandemului primarie-tursib la adresa calatorilor platitori e din ce imai mare! Nu mai poti cumpara abonamente online de cand au inceput schimbarea cartelelor. Cate din propunerile sibienilor au fost luate in considerare pt ca ce au propus se va si aplica!?Gratuitati nelimitate pt foarte multi pensionari si elevi ( pensionari circula la orice ora si n orele de varf se aglomereaza autobuzele si elevii au bantuit toata vara cu autobuzele ca e gratis) Primarita a luat modelul pomenilor din bani publici de la olguta si firea.
Raspunde

Muresan

Acum 1 an

Sa le stea in gat majorarea!
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

De ce nu se pot face abonamente online??? Știți de ce? Pentru că nu este mai este funcțională pagina dedicată aceste posibilități, pentru că firma ce este plătită din bani publici care ar trebui să se ocupe de asta nu o face, ci ia leafa și atât! De aia, îi pui pe toți să vină să își facă fizic abonament, de aia mai plătești oameni să lucreze și sâmbăta și duminica. Iar celor responsabili nu le pasă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus