Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Primăria publică imagini din interiorul stadionului: Lucrările sunt aproape de finalizare

Primăria publică imagini din interiorul stadionului: Lucrările sunt aproape de finalizare

Primăria Sibiu a publicat joi o serie de imagini noi cu stadiul lucrărilor la stadionul municipal din Sibiu.

”Noul Stadion Municipal se apropie de finalizare. Vă prezentăm câteva imagini în premieră și din interioarele deja finalizate”, anunță municipalitatea.

Redăm mai jos imaginile:

În ultima ședință de consiliul local, cea din luna septembrie, consilierii Sibiului au fost înștiințați că noul stadion va fi gata la finalul lunii octombrie.

În plus, primăria a publicat miercuri tarifele propuse pentru închirierea noului stadion.

Conform unui proiect de hotărâre pentru consiliul local, prețul cel mai mare pentru închirierea stadionului este cerut celor care vor să organizeze evenimente culturale - 25.000 de lei.

Pentru meciuri internaționale, partide din Cupa României sau din Liga 1 costul chiriei este cu 5.000 de lei mai mic, de 20 de mii de lei. Prețul este per eveniment sportiv și nu se solicită bani în plus pentru cele desfășurate în nocturnă, de exemplu.

Pentru partide din Liga 2, prețul solicitat este de 12.000 de lei, iar pentru cele din ligile 3 și 4 prețul cerut este de 6.000 de lei.

Mai multe detalii aici:

Chiria pentru noul stadion: 20 de mii de lei pentru echipa națională, cupe europene și Liga 1. O cameră single la stadion costă 80 de lei pe noapte

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

NU ne mai aburiti cu tampenii!!! ei n-au canalizarea ok...acum sapa prin parc si intind conducta!!! sunt faorte multe zone in care este departe de-a fi gata (alea primaria nu le face publice)...numai sa-si mute CON-A toate aiurelile ce le au acolo dureaza 1 luna min.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 an

Contează dacă avizele, proiectele, structurile, materialele, etc, nu sunt falsificate de de crima organizata instituțională înscăunata de vicleanul Iohannis, nu propaganda pozelor.
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Modern și cu gust bun
Raspunde

Justin

Acum 1 an

Hai ca nu e gata ,se vede și din foto chiar dacă au pus doar ce au vrut .poate în primăvară.macar sa iasă un lucru bine făcut.
Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

Am inteles de la vecini că va fi invitat locatarul de la cotroceni să-i taie moțul!...
Raspunde

Fost votant Johannis

Acum 1 an

Daca dulapul de la Cotroceni va fi invitat la deschidere, ar merita huiduit de toata lumea pt ce a facut cand s-a aliat cun PSD
Raspunde

Rodica

Acum 1 an

Mai bine ignorat, neluat in seama!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus