Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Starea celor doi tineri supraviețuitori ai accidentului din zona Dedeman

Starea celor doi tineri supraviețuitori ai accidentului din zona Dedeman

Doi tineri au decedat și doi au supraviețuit în urma accidentului petrecut seara trecută în zona Dedeman. Mașina era condusă de un brașovean în vârstă 20 de ani, iar împreună cu acesta se mai aflau doi tineri de 19 și 20 de ani, și o tânăra de 20 de ani, toți din Brașov. Pasagerul dreapta față în vârsta de 19 ani și tânăra de 20 de ani (pasagera dreapta spate) au decedat, iar celelalte două persoane au fost grav rănite. Este vorba despre șoferul de 20 de ani și celălalt pasager, tot de 20 de ani, care se află internați în aceste momente la Spitalul Județean Sibiu. Pronosticul ar trebui să fie unul favorabil, a explicat medicul Cotizo Draia pentru Turnul Sfatului.

Actualizare: 11:06

Spitalul Județean Sibiu a trimis un comunicat cu privire la starea de sănătate a celor două victime.

Conform informațiilor primite, șoferul de 20 de ani este în stare critică, după ce a suferit un stop cardio- respirator resuscitat și multiple traumatisme severe. Este internat în secția clinică ATI, intubat, sub supraveghere și tratament.

Celălalt pacient a primit îngrijiri UPU și ulterior a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie, ca urmare a unor fracturi la nivelul coloanei. Este stabil, conștient și urmează a fi efectuate consulturi de specialitate și investigații paraclinice în vederea reevaluării sale medicale. 

Citește și Tânăra de 20 de ani care a murit în accidentul de la Dedeman este din Sibiu. Medicii au încercat să o resusciteze în drum spre spital

Citește și VIDEO – Filmarea cu accidentul de la marginea Sibiului, în care și-au pierdut viața doi tineri

Citește și Actualizare accident Dedeman: Doi tineri morți și doi răniți grav, după ce o mașină a intrat sub un TIR

Șoferul este internat pe secția de chirurgie uro-maxilo facială, iar celălalt pasager în vârstă de 20 de ani pe secția neurologie. 

„Au fost doi decedați, cei de pe partea dreaptă. Ceilalți doi, unul dintre ei, cel care era la volan, avea fracturi multiple faciale, oasele feței aveau multe fracturi din cauza impactului cu volanul, plus un edem cerebral difuz. Șoferul era intubat azi noapte, dar din investigații nu s-au găsit leziuni atât de mari pe cât ne-am fi așteptat la un astfel de accident. Era în comă când a fost găsit și cei de pe salvare l-au intubat.

Celălalt pasager a ajuns la spital într-o stare aproximativ asemănătoare, el avea și o fractură de stern, amândoi au contuzii pulmonare. A fost conștient, am putut să vorbim cu el, nu necesita intubare”, a explicat Cotizo Draia pentru Turnul Sfatului.

Acesta a mai spus că înclină spre un pronostic favorabil pentru cei doi răniți.

„Dacă partea de edem cerebral evoluează favorabil ar trebui să nu aibă probleme prea mari. Leziunile cerebrale sunt imprevizibile, în general. Aș înclina spre un pronostic favorabil”, a mai spus acesta.

Reamintim că seara trecută, șoferul unui autoturism a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un autotren (TIR) parcat pe marginea părții carosabile.  În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Cristi

Acum 1 an

Daca tot dati detalii despre accidente, de ce nu incercati sa aflati cati din acesti decedati au purtat centura? ar fi un aspect important de mentionat, deoarece ar face multi cititori sa constientizeze importanta ei, INCLUSIV IN SPATE.
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Ei nu "ie" fraieri sa puna centura...cand am zis ca am luat amenda ca nu aveam centura pusa,desi eram pasager in spate,au ras ca mi-s fraier.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus