Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Un tânăr de 25 de ani încerca să vândă petarde pe strada Lungă. Acum are dosar penal

Un tânăr de 25 de ani încerca să vândă petarde pe strada Lungă. Acum are dosar penal

Un sibian în vârstă de 25 de ani s-a ales cu dosar penal în cursul zilei de astăzi, 31 decembrie, după ce a fost prins de polițiștii sibieni pe strada Lungă, vânzând articole pirotehnice fără a deține autorizație.

Astăzi, 31 decembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au efectuat activități specifice pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit cu articole pirotehnice. Activitățile au fost desfășurate în cadrul planului de acțiune „FOC DE ARTIFICII” și au vizat zonele comerciale din municipiul Sibiu.

Astfel, pe strada Lungă, polițiștii au depistat un sibian în vârstă de 25 de ani, care oferea spre vânzare articole pirotehnice fără a deține autorizație în acest sens.

În vederea continuării cercetărilor, polițiștii au ridicat 40 de articole pirotehnice din categoria F3.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus