Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
23°C

Ivancea, șeful IPJ Sibiu, despre problemele de trafic de la Boița: Am intervenit de fiecare dată când coloanele pe cele două sensuri au fost vizibil disproporționate

Ivancea, șeful IPJ Sibiu, despre problemele de trafic de la Boița: Am intervenit de fiecare dată când coloanele pe cele două sensuri au fost vizibil disproporționate

Șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a vorbit într-o conferință de presă, organizată ieri, 2 martie, la sediul IPJ Sibiu, despre problemele de trafic create din cauza lucrărilor de pe DN 7, în zona localității Boița.

Citește și: S-a surpat o porțiune din DN7, între Boița și Lazaret, în apropiere de lucrările de consolidare. Circulația rutieră, dirijată de un semafor

Șeful IPJ a explicat că echipajele de poliție au intervenit de câte ori a fost nevoie pentru a fluidiza traficul.

„Situația este aceeași pe care o cunoașteți și nu sunt eu în măsură să o rezolv, încercăm să gestionăm pe moment în funcție de ceea ce se întâmplă acolo. Din câte știu mai sunt în aceste momente lucrări de reabilitare, de consolidare a DN 7 în zona Boița. Am intervenit de fiecare dată când coloanele pe cele două sensuri au fost vizibil disproporționate, am intervenit cu echipaje și am fluidizat mai mult dinspre coloana cea mai lungă pentru a încerca să reglăm cumva traficul și vom interveni în continuare până la finalizarea lucrărilor. Termenul de finalizare este în această primăvară”, a spus Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

Lucrările de consolidare pe Valea Oltului, în apropiere de localitatea Boița, au început în luna iunie a anului trecut.

Lucrările s-au realizat pe câte o jumătate de cale, pe sectoare de 200 - 300 m, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare.

Importanța acestor lucrări este dată de faptul că acest sector de drum va face legătura DN7 cu secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu – Pitești.

Conform CNAIR, lucrările de consolidare a DN 7 din apropierea localității Boița presupun următoarele: montare aripi și umplutură podeț; așternere strat formă; așternere strat fundație balast; cofrare turnare elevație; cofrare turnare radier.

Citește și: Trafic de coșmar pe Valea Oltului. Timp de șase luni se efectuează lucrări de legare a autostrăzii de DN7

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1092

Comentarii

1 comentarii

Un adrian

Acum 1 an

Eu am fost de 24 de ori pe acest tronson de drum în decursul ultimului an și nu s-a prea intervenit.Nu am văzut politie!Poate stăteau ascunși ca de obicei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus