Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Iohannis: Incidentul cu dronă care a avut loc ieri este grav şi regretabil

Iohannis: Incidentul cu dronă care a avut loc ieri este grav şi regretabil

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Sofia, că incidentul cu dronă care a avut loc marţi este unul "grav" şi "regretabil", scrie Agerpres.

"Incidentul cu dronă care a avut loc ieri este un incident grav şi regretabil. Comunicarea oficială despre aceste chestiuni se face de către partea americană", a afirmat şeful statului, aflat în vizită oficială în Bulgaria, după întâlnirea cu omologul său, Rumen Radev.

Iohannis a fost întrebat care sunt implicaţiile de securitate ale acestui incident, care s-a petrecut, marţi seara, deasupra Mării Negre. Un avion de vânătoare Su-27 al forţelor ruse a lovit elicea unei drone militare americane de supraveghere Reaper. 

foto presidency.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Nicușor von Șorliken

Acum 1 an

Cel mai gunoi si prapadit presedinte din istorie! Un arogant sinistru de nivel intelectual submediocru si cu grave probleme psihice, care se crede imparat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus