Vineri,
15.08.2025
Partial Noros
Acum
29°C

Primarul din Jurilovca, uimit de meniul restaurantului Ramada din Sibiu, unde se găsește crap prăjit „ca la Jurilovca”. ”Chiar exotici nu suntem, mai ales că se poate ajunge ușor, cu mașina”

Primarul din Jurilovca, uimit de meniul restaurantului Ramada din Sibiu, unde se găsește crap prăjit „ca la Jurilovca”. ”Chiar exotici nu suntem, mai ales că se poate ajunge ușor, cu mașina”

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a comentat pe pagina sa de Facebook după ce a văzut meniul restaurantului hotelului Ramada din Sibiu, acolo unde a găsit crap prăjit „ca la Jurilovca”, notează Constanța 100%.

„Am întrebat în stânga și-n dreapta, în aproape toată comuna, și am aflat că noi, la Jurilovca, Sălcioara și Vișina, nu prăjim crapul într-un fel specific.

Dar dacă cei de la hotelul Ramada din Sibiu au găsit o rețetă de crap prăjit “ca la Jurilovca”, nu putem decât să ne bucurăm”, a scris acesta pe pagina sa de Faceboook.

Acesta spune că ar recomanda și borșul lipovenesc de Jurilovca, un preparat care-și are locul pe lista oricărui gurmand iubitor de mâncăruri din pește.

„Văzând crapul prăjit ca la Jurilovca în meniul unui hotel de 4 stele, oricine s-ar putea gândi că e vorba de o destinație exotică. Avem peisaje de poveste, da, dar chiar exotici nu suntem, mai ales că se poate ajunge ușor, cu mașina. Așa că, dacă vreți să încercați mâncăruri gătite ca la Jurilovca, vă așteptăm cu drag, oricând!”, a transmis primarul.

63 de lei costă o porție din crapul prăjit ”ca la Jurilovca” la restaurantul din Sibiu, conform meniului postat de primar pe pagina sa de Facebook.

Concetățenii primarului i-au replicat că peștele din Tulcea e mai ieftin decât cel servit la Sibiu.

”Scump, scump! La noi e mai ieftin și mai bun”, a scris cineva.

”La Tulcea se vindea peste de la Tauc, deși nu cumpăraseră niciodată de la noi. Caută tertipuri să-și atragă clienții”, a scris altcineva.

”Este simplu...una este ,,crap prăjit ca la Jurilovca" și alta este ,,crap prăjit de la Jurilovca", a scris un alt cetățean.

Sursa foto: Facebook / Eugen Ion

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Alex

Acum 2 ani

Dacă punea borșul lipovenesc sau mujdei ca la Jurilovca unde numai acolo am mâncat sau piftele de crap.
Raspunde

Muresan

Acum 2 ani

E clar! Niste impostori! Numai denumiri pompoase... A gustat cineva preparatele lor? Depasesc o autoservire mai curatica?
Raspunde

Adina

Acum 2 ani

Recomand oricui ajunge la Jurilovca, sa treaca si pe la cetatea Argamum. E chiar langa lacul Razim, noi am fost intr-o dupa masa de iulie, a fost spectaculos. Dinspre mare si peste lac bate constant o briza sarata, ne-a intoxicat mirosul de flori de camp si locul in sine are o energie a sa, parca te-ai afla la capatul lumii. Apusul a fost superb, nuante de rosu, roz si portocaliu care se oglindeau in albastrul lacului.
Raspunde

Tudor Vladimirescu

Acum 2 ani

Enisala.Cetatea Enisala...
Raspunde

Unul

Acum 2 ani

Dacă florile de camp te-au intoxicat înseamnă că o grămadă de bălegar miroase mirific.
Raspunde

Turistul

Acum 2 ani

Pai dacă ei nu au avut spirit de afaceri sa înregistreze marca ?acum profita alții. Am mâncat și eu pe undeva ,nu mai țin minte unde ,mamaliga cu brânză ca la Capșa din București.
Raspunde

X-ulescu

Acum 2 ani

Cât v-a platit Carabulea celor de la TS să le faceți o asemenea reclamă?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus