Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
20°C

Actualizare Războiul înghețatei 2. S-ar putea relua procedura de atribuire a unor locații. Fodor: ”Varianta ar fi să facem reluarea procedurii”

Actualizare Războiul înghețatei 2. S-ar putea relua procedura de atribuire a unor locații. Fodor: ”Varianta ar fi să facem reluarea procedurii”

Actualizare, ora 15.53

În cadrul ședinței de consiliu local de astăzi, unul din comercianții din zona centrală, Lucian Vasile Costea, a luat cuvântul și a vorbit despre problemele întâmpinate în închirierea unui spațiu pe Nicolae Bălcescu, sub noul normativ.

El a propus, pentru ca toți comercianții să aibă aceeași șansă, să se reia procedura de atribuire a spațiilor ori pentru toată lumea, ori pentru spațiile rămase libere.

E de menționat faptul că aceste spații sunt în continuare libere pentru că cei care s-au înscris pentru a le prelua nu au avut actele valide, ei reclamând faptul că nu au putut obține autorizații de la mai multe instituții în doar 7 zile, atâtea câte au avut la dispoziție.

”Vin cu două probleme de soluționare ale acestei probleme în care mă aflu eu și colegii mei comercianți

Prima ar fi să se reia întreaga procedură de atribuire a locațiilor într-un termen rezonabil pentru toată lumea, să-și perfecționeze documentele. În acest caz, nu mai pot exista suspiciuni de favorizare a unor comercianți.

Varianta doi ar fi să se reia parțial, ținând cont că au rămas neocupate două locații de înghețată și o locație de porumb, și că obligația Primăriei Sibiu este de a pune în aplicare hotărârile HCL în totalitatea elementelor stabilite în această hotărâre.

Având în vedere că aparatul primăriei a dus doar parțial la îndeplinire prevederile hotărârii de consiliu local și au fost ocupate 4 din cele 6 locații de înghețată una din cele două locații de porumb, vă rog respectuos să reluați procedura de atribuire a spațiilor respective, așa cum este prevăzută în regulament. În caz contrar, înțelegem că nu se dorește continuarea procedurii și astfel se creează de prejudiciu în consiliul local de aproximativ de 50 de mii de lei”, a spus Costea în fața consilierilor.

Nimeni nu i-a răspuns la solicitare, însă a luat cuvântul primarul Astrid Fodor doar după o nouă interpelare, de această dată adresată de consilierul USR Diana Mureșan.

”Nu s-a primit un răspuns și partea de soluții mie îmi sună bine, mai ales varianta reluării atribuirii spațiilor rămase. Îl întreb și pe domnul secretar, poate și pe domnul Vizantie, pe partea de legalitate, dacă am putea relua procedura de atribuire pe Nicolae Bălcescu, având în vedere că ele nu au fost ocupate”, a întrebat Diana Mureșan.

De această dată primarul Fodor a reacționat și a spus că a avut discuții în acest sens cu Lucian Dumitru Vizantie, directorul Serviciului public de administrarea domeniului public și privat (SPADPP) din cadrul Primăriei Sibiu.

”Varianta ar fi să facem reluarea procedurii. Dar e o discuție pe care am avut-o cu domnul Vizantie de câteva zile. Cu domnul secretar încă nu am apucat să vorbesc”, a spus telegrafic Astrid Fodor. Ulterior s-a înțeles că s-a referit doar la spațiile care au rămas neocupate.

Articolul inițial:

Trei comercianți care vând diferite produse pe perioada verii în centrul Sibiului se revoltă în urma articolului din Turnul Sfatului „Războiul înghețatei: Sistemul prin care se închiriază spațiile din zona centrală e acuzat că favorizează firma familiei viceprimarului Bokor. Primăria: ”Această aplicație elimină orice suspiciune” și solicită demisia viceprimarului, precum și anularea hotărârii de consiliu local prin care s-a refăcut sistemul prin care se închiriază aceste spații.

Ei spun că au făcut deja demersuri în acest sens și că se vor prezenta la ședința consiliului local de miercuri pentru a-și spune punctul de vedere.

Pe de altă parte, soțul viceprimarului Bokor este acuzat că vinde înghețată pe centru prin interpuși, că dirijează licitațiile de acest profil organizate de Primăria Sibiu și că viceprimarul Bokor se află în conflict de interese atât timp cât are ca atribuții Serviciul public de administrare a domeniului public și privat, exact cel care se ocupă de licitațiile prin care se închiriază domeniile publice, unde soțul său are un contract.

Primăria Sibiu nu a răspuns până la ora redactării acestui articol la niciuna dintre acuzațiile aduse în acest articol.

În plus, pe numele acestuia a fost depusă o plângere penală de hărțuire de către autorul articolului, după o serie de telefoane absolut jenante.

„Această hotărâre a fost dată cu dedicație pentru apropiații conducerii primăriei Sibiu”

Flavius Drașovean susține că vinde porumb fiert, popcorn și vată de zahăr de peste 10 ani în Sibiu, iar în 3 martie a primit o notificare din partea primăriei prin care i se solicită să depună în șapte zile cererea pentru ocuparea domeniului public. „Lucru care era imposibil”, explică el.

„În data de 3 martie am primit email din partea primăriei cu modificările pe care le aduce Hotărârea 66/2023 și eram obligat să obțin toate documentele în decurs de șapte zile, pentru a putea depune cererea pentru ocuparea domeniului public. Lucru care era imposibil.

Am depus cererea incompletă, în speranța că vom obține îngăduire din partea conducerii Sibiu, dar din păcate răspunsul a fost unul nefavorabil.

Eu am o familie cu cinci copii și comerțul stradal este singura sursă de venit pentru familia mea, lucru care nu a interesat pe nimeni și și-au văzut doar de interesele personale. Această hotărâre a fost dată cu dedicație pentru apropiați conducerii primăriei Sibiu care s-au putut pregăti din timp cu documentele necesare”, susține Drașovean.

„Pentru că eu am depus cererea înaintea familiei Bokor, au făcut tot posibilul să îmi respingă cererea fără un motiv întemeiat”

Radu Petru Răcean vinde înghețată pe bulevardul Nicolae Bălcescu de 12 ani. Spune că după ce i s-a spus că nu mai poate vinde înghețată „la mașină” și-a cumpărat două vitrine, conform indicațiilor primăriei. Acum, însă a primit răspuns negativ din partea comisiei, deși devreme i s-a explicat că se încadrează în noile cerințe. Era „vecin” cu afacerea familiei Bokor, astfel că el consideră acum că totul a fost premeditat de către aceștia.

„Anul acesta, Primăria Sibiu a hotărât să nu mai permită comercializarea acestui tip de înghețată decât în cadrul teraselor (decizie pe care nu am înțeles-o). M-am conformat și mi-am cumpărat 2 vitrine de înghețată. În autorizația mea de funcționare scrie că am dreptul să vând înghețată în tonete de înghețată.

Am fost în audiență la doamna Stoian Mirela, șefa autorizări, și mi-a confirmat că „vitrine înghețată" se încadrează la tonete înghețată, exact cum este scris în autorizația mea.

Am depus cererea împreună cu documentele necesare pentru strada Nicolae Bălcescu nr. 39 și am primit răspuns negativ din partea comisiei din domeniu Public Sibiu pentru că, în opinia lor, tonete de înghețată nu reprezintă același lucru cu vitrinele de înghețată”, spune antreprenorul.

El spune că Mihai Bokor, soțul viceprimarului, vinde înghețată într-un al doilea spațiu, însă acesta nu apare pe numele său.

„La numărul 39 a primit aprobarea domnul Bokor, cu toate că nu el apare în documentele societății, el este beneficiarul real al acelei locații. Lucru pe care îl pot dovedi prin poze efectuate în locația respectivă.

Spațiul comercial unde își desfășoară activitatea deținut de interpușii domnului Bokor nu are schimbare de destinație comercială, iar primăria a trecut cu vederea acest lucru.

Conform acestei hotărâri de consiliu nu se autorizează decât o singură locație de înghețată în fata unui imobil, iar procedura de departajare este primul venit primul servit, iar pentru că eu am depus cererea înaintea familiei Bokor, au făcut tot posibilul să îmi respingă cererea fără un motiv întemeiat. Vitrine de înghețată este același lucru cu tonete de înghețată.

Această hotărâre de consiliu a fost dată cu dedicație pentru familia doamnei viceprimar Bokor care se află în conflict de interese, ținând cont că dânsa se ocupă cu problemele domeniului public Sibiu. Pe această cale îi cerem demisia de onoare!”, anunță Răcean.

„Vom merge în ședința de consiliu să cerem ajutorul domnilor consilieri”

Un alt caz este semnalat de un alt comerciant. La fel ca în primul caz, spune că a primit înștiințarea de depunere a actelor mult prea târziu, astfel că nu a putut obține toate avizele. La fel ca și în cazul unui stand de înghețată.

„Eu mă ocup cu comercializarea de porumb fiert de peste 10 ani în Sibiu, iar pe Nicolae Bălcescu de patru ani. În toată această perioadă pentru acest tip de comerț nu am fost obligați să avem o locație autorizată în fata imobilului unde ne-am desfășurat activitatea, funcționăm cu autorizații de comerț ambulant.

După aprobarea acestei hotărâri, vineri, 3 martie, am fost informat de schimbările pe care le aduce această hotărâre. Practic, eu eram obligat ca în decurs de o săptămână să-mi găsesc un spațiu comercial, să-l închiriez, să-mi autorizez punctul de lucru, apoi să obțin autorizațiile DSVSA și DSP și ulterior să depun aceste documente pentru a primi acordul de funcționare și fișa de valabilitate. Ținând cont că toate aceste documente se eliberează în cascadă și la fiecare instituție în parte au termene de 30 de zile, eu trebuia să le obțin pe toate în 7 zile. E total absurd.

Acel calendar aprobat în hotărârea 66/2023 a fost gândit să avantajeze persoanele care au relații în primărie, care au fost informate din timp de aceste modificări. Iar noi, cei mici să rămânem pe dinafară.

Pe lângă standul de porumb fiert, mai dețin și un stand de înghețată pe strada Nicolae Bălcescu la nr. 12. Locație care nu mi-a fost autorizată pentru că fișa de valabilitate era expirată la momentul depunerii cererii și completări ulterioare nu se permit. Termenul pentru eliberarea fișei de valabilitate este de 30 de zile, iar eu trebuia să-l am în șapte zile, conform calendarului din hotărâre. Din nou, înțeleg ca acel calendar de autorizare a fost gândit să nu ai timp să-ți pregătești documentele și favorizează persoanele cu relații în primărie care au primit informațiile din timp și s-au putut pregăti.

Pentru mine aceste două afaceri erau singurele surse de venit. Am cerut îngăduire să putem veni ulterior cu completări de documente doamnei primar și domnului director Lucian Vizantie, dar din păcate nu vor să ne ajute.

Miercuri vom merge în ședința de consiliu să cerem ajutorul domnilor consilieri. Iar dacă nu se va găsi nici așa o soluție, vom organiza proteste și vom intra în greva foamei până la soluționarea problemelor noastre”, spune comerciantul.

Un comerciant reclamă că s-a încălcat constant regulamentul pentru a-l favoriza pe Bokor. Iar „decizia vine de mai sus”

Un alt comerciant reclamă faptul că deține o terasă în zona în care Mihai Bokor și fiul său dețin standul de înghețată și nu i s-a permis niciodată, în baza niciunui regulament aflat în vigoare să se extindă cu stand de înghețată. Susține că neoficial i s-a comunicat că „decizia vine de mai sus”.

„Am o terasă exact acolo unde domnul Bokor are „singurul” lor stand de înghețată, iar amplasarea acestuia este fără respectarea hotărârii de Consiliu Local.

Am solicitat mereu extindere de terasă acolo, așa cum prevede HCL, și ambele motivări ale refuzului de a avea terasa extinsă sunt nefondate și doar limitează aplicarea HCL 456 / 17.12.2020).

Reiterăm articolul 2 aliniat a) și b) din HCL 456 / 17.12.2020

  1. a) Aprobarea amplasamentelor extinse ale deținătorilor de terase se va face prioritar față de comerțul stradal alimentar / nealimentar.
  2. b) Stabilirea locațiilor unde vor fi amplasați comercianții stradali, se va face în funcție de suprafața rămasă liberă, cât mai aproape de spațiul autorizat deținut de aceștia.

Totuși, în acest caz se aprobă în fiecare an standul de înghețată primul și apoi nu mai rămâne loc pentru terasă. Adică exact invers cum spune HCL.

Am încercat să mergem de mai multe ori în audiență, dar de fiecare dată răspunsul este vag în scris, iar verbal se comunică „decizia vine de mai sus””, spune comerciantul.

Intenție de anulare a hotărârii

Omul de afaceri Ciprian Faraon, cel care inițial a semnalat acest caz, susține că va analiza legalitatea hotărârii de Consiliu Local pentru a vedea dacă se poate anula.

„Oamenii vor să anuleze hotărârea de consiliu local, vor să fie ascultați și consultați de către cei din conducerea Primăriei. Eu le-am explicat că putem merge în contencios administrativ la Prefectură, însă ei vor analiza legalitatea hotărârii, nu oportunitatea inițierii acelei hotărâri care validează regulamentul. Vom vedea ce spun experții”, spune Ciprian Faraon.

Mihai Bokor: „Deci tu ești împotriva LGBT-urilor sau ce? Mie îmi plac bărbații”

După apariția primului articol, autorul articolului a fost contactat din nou de Mihai Bokor, acesta anunțând că intenționează să dea un drept la replică, deși i se publicase deja punctul de vedere. A fost informat că se poate acest lucru, însă a revenit și a spus că nu va face asta „pentru că nu vreau să vă fac citiri”.

A urmat apoi o avalanșă de telefoane în care tonul a escaladat de la oră la oră, deși nu i s-a spus absolut nimic. Totul a culminat sâmbătă seară când în câteva telefoane succesive, a depășit orice normă socială.

„Am auzit că faci sex oral și alte chestii. Eu am auzit de tine că faci multe chestii, care-i problema?

Nu pot să dorm și atunci m-am uitat la un film erotic și atunci te-am sunat pe tine, am zis că poate, poate, ne împrietenim. Poate avem o relație de prietenie, nu de dușmănie”, a spus într-unul din apeluri. În altul a vorbit despre cât de mult își iubește soția. Viceprimarul Sibiului.

A revenit după câteva minute precizând că totuși îi plac bărbații:

„Domnu ziarist, tu știi ce ai omis acolo în articol, că mie îmi plac băieții cu un pic de chelie. În articol ai omis, mie îmi plac băieții cu un pic de chelie, mai ales dacă sunt cât mai greu disponibili, plecați prin Italia, unde scriu articole fără să se documenteze. Tu cred că ai aflat despre mine că am o flebețe față de bărbații cu un pic de chelie. Deci tu ești împotriva LGBT-urilor sau ce? Mie îmi plac bărbații cu un pic de chelie și tu ai aflat și vrei să mă ataci pe mine cu multe alte chestii. Vrei să mă îndrăgostesc de tine, nebunule. Nebunaticule. Tu ți-ai dat seama că eu sunt pe invers? Deci tu ți-ai dat seama că ăștia care sunt pe invers se cunosc între ei, știi? Deci eu sunt d-ăsta, LGBT. Ai crezut că dacă mă ataci, mă îndrăgostesc de tine?”, a spus în ultimul apel.

După acest telefon i s-a blocat numărul, pentru a nu mai putea primi apeluri. A revenit însă în jurul orei 1 cu un nou apel, de pe un alt număr. A fost blocat și acesta. Între timp, a trimis mai multe mesaje pe aplicația Whatsapp.

În urma acestor atacuri, i s-a făcut plângere penală la poliție, în baza art. 208, alin. 2 din Codul de procedură penală.

Acesta spune „efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă”.

În discuția cu Radu Răcean, acesta a spus că și el a fost hărțuit de Bokor. „Acum doi ani, eram vecini de stand. A avut o perioadă în care eram hărțuit pur și simplu de el, avea ieșiri necontrolate. Am sesizat poliția, am făcut plângere și știu că a fost chemat să dea declarații. Cred că a primit o amendă, iar apoi s-a potolit”, a spus acesta.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

35 comentarii

Tudor Vladimirescu

Acum 2 luni

La vremuri noi,tot noi!Ce visatori..auzi demisie de ONOARE...
Raspunde

DB

Acum 2 luni

În sfârşit îi place cuiva de A. Bratu!

Raspunde

DB

Acum 2 luni

Am fost rău și îmi cer iertare. Dar dacă nu se lasă cu o demisie după dezvăluirile astea vom avea toți aceeași perspectivă: sa fim regulați la propriu sau la figurat de puternicii zilei.

Raspunde

Se mai mira cineva ?

Acum 2 luni

asta a Sibiul (capitala ieuropeana) condus de protejatii si aghiotantii lui fodor si kwi
Raspunde

Cetatean sibiu

Acum 2 luni

Asteptam o demisie in Primaria Sibiu. Asta e pasul normal intr-o tara civilizata
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

CX

Acum 2 luni

Parca era criza energetica. Poate ne spune si noua cineva cat consuma fumigenele alea de pe centru! Ce ar fi ca anul acesta sa nu mai existe nicio toneta ca sa fim alaturi de Ucraina si sa il pedepsim pe Putin. Ce atata risipa cu kWh?! Punti umarul pentru salvarea planetei. Slava Ucraina!
Raspunde

Apa

Acum 2 luni

In locul dnei Fodor ii ceream demisia dnei bokor. E cam conflict de interese! Acum oricum e compromisa treaba. Sa-si caute potca in alta parte dl bokor.
Raspunde

Apa2

Acum 2 luni

O cam face de rusine prostul pe doamna b.
Raspunde

Dr Who Han :)

Acum 2 luni

"Flebețe"....poate flebită ( inflamatie a venelor), ca altfel se numeste "Feblețe"....
Raspunde

Canaris

Acum 2 luni

Fdgr sunteti favoritii mei la Primarie.....Daca aveti nevoie de votul meu,unul singur ,femeia asta trebuie sa plece.....habar nu am daca este vinovata sau nu....nici nu ma intereseaza ....nu am citit nimic din chestia asta cu inghetata......doar am ascultat 30 de secunde de inregistrare......nu puteti intra cu asta in campanie....asa gandesc eu....sunt curios,de fapt tot orasul este sa vada cum ganditi voi....
Raspunde

Cornel Opinceanu

Acum 2 luni

Votati in continuare FDGR, ca face treaba buna! fi-mi-ar scarba de voi, sibieni mandriiiiii!
Raspunde

Munteanu C.

Acum 2 luni

Dragnea și bokor . Dau legi și hotărâri in interes personal . Rușine!!!! DEMISIA !!!
Raspunde

Primaria de hoti!

Acum 2 luni

Cata mizerie in primaria FODORISTA! *** Bokor nu o sa isi dea demisia de onoare pt ca in familia ei si in general la lipitorile din primaria Sibiu nu exista onoare! ALOOOO DNA si alte institutii inutile ...unde sunteti ma acum? Nu va lasa KWI sa interveniti in cloaca lui?

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Luminita

Acum 2 luni

propaganda de comunist
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@Luminita

Acum 2 luni

Luminito, tarancuta FDGR-isto/FODOR-ista :))) ce sa zici si tu ...inteleg ca esti confuza cu atata inbecilism la cei pe care ii susti, incepi sa te contaminezi si tu tot mai mult si prezinti aceleasi simptome!
Raspunde

Un sibian

Acum 2 luni

Multi GOLANI in primaria Sibiu!!!
Raspunde

S.S

Acum 2 luni

E-XE-CRA-BIL! JEGOS individ. Plangere penala, plangere si la DNA. Pentru un asemenea ABJECT, demisia/demiterea lu'nevasta-sa URGENT!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihai r.

Acum 2 luni

Bai nea jurnalistu care nici macar nu conosti legea,care spune clar,ca a face publice inregistrari se pedepsesc Cu inchisoarea Sau cel putin Cu amenda…n am nici o treaba nici Cu fodor nici Cu bokor nici Cu nimeni,dar la Ce si cat se fura in tara asta sa te Legi de rahaturi de genu mi se pare un jurnalism jalnic
Raspunde

Asfalt Tango

Acum 2 luni

Bai Mihai...du-te ba baiatule pe la scoala si invata ba sa scri si sa te exprimi! Amaratule si tu ai facut scoala cu frecventa redusa la Fara Frecventa :))))!!!!

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

David

Acum 2 luni

Câtă răutate , mai mare rasul cât tam-tam pentru 10 mp închiriați de pe domeniul public
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valentin

Acum 2 luni

Cunosc personal familia Bokor si pot spune ca sunt niste oameni extaordinari.Autorul acestui articol a-r fii trebuit sa se documenteze mai bine inainte de a scrie un un astfel de rahat.Sa-ti fie rusine,gazetar de 2 bani ce esti!
Raspunde

Ion

Acum 1 lună

Ce naiba înseamnă " a-r "?? Nu mai luați partea celor care profită de putere. Cât de jos a ajuns FDGR-ul cu Fodor și Bokor. Rușine!
Raspunde

Kokos

Acum 2 luni

bokor , tu esti ma?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Daniel

Acum 2 luni

Doamna Bokor este o femeie excelenta si este inpardonabil sa se spuna neadevaruri despre dansa. Scrieti fara a va documenta mergand pe zvonuri lansate de persoane rau intenționate care probabil au interese. A inceput deja campania electorala?!?
Raspunde

Trotineta

Acum 2 luni

Și-a trimis Bokor postacii, în câteva minute trei au postat să-l facă din nou de ***. Auzi la el că faci închisoare dacă ai făcut publică o convorbire

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dany

Acum 2 luni

Jurnalismul in ziua de astazi se face la comanda, nu se mai bazeaza pe infotmatii corecte ci pe declarstii date de ''oameni de bine.'' Una dintre sursele jurnalistului '' profesionist"este "procurata" de la fratii gemeni care au fost samsar auto si au pagubit mii de romani cu masini Mercedes ce au fost taxiuri in Germania, la care au dat kilometrii inapoi. Felicitari.. Faceti o echipa grozava!!!!!

Raspunde

Luca

Acum 2 luni

Cata patima starneste aceasta inghetata "sanatoasa" ! Probabil se castiga enorm , de ambele parti ! De aceea Corso a devenit o parada a tarabelor de inghetata , astfel incat cladirile istorice nu mai pot fi admirate in perioada de vara ...
Raspunde

Frecvența

Acum 2 luni

Fraților.. unde sunt ăia cu Vă vedem din Sibiu ?!? Sau nu e ordin pe unitate ptr un protest ?!? Cam hoți sibienii ăștia mândriiiii rău. Cam penali.. Prea buni, prea corupt.. prea ca la Sibiu!! Sibiu... Tărâmul lucrului bine corupt !!
Raspunde

Carcotel

Acum 2 luni

Pai aia cu "Va vedem" cred ca trag ceva pe nas acuma, cel putin liderul miscarii, ca de cand a facut proteste cred ca are si ceva functie pe la administratie :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kokos

Acum 2 luni

Da iesi tu ba , in fata primariei si protesteaza , nu mai astepta sa-ti faca altii treaba! V-ati invatat sa stati la caldurica si altii sa iasa in starada pentru voi!
Raspunde

@Kokos

Acum 2 luni

Ar ieși poate, dar între timp ficusul a mai aprobat o lege care mărește pedeapsa pentru proteste de la amendă contravențională sau penală după caz la închisoare de la 1 la 5 ani. Acuma să vezi legi ce vor curge, cuantificarea furtului e doar primul pas.
Raspunde

Rob

Acum 2 luni

Ce rapid și-au trimis lichelele postacii la freacat papuci on-line. Vă trimit câte 5 lei la fiecare dacă vă dați dislike. :))))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogdan

Acum 2 luni

Mie mi se pare exagerat sa acuzam pe cineva pentru un stand de inghetata! Cate sunt pe centru, iti vine sa versi!!! Nu as gusta nici pe gratis, sa ma trezesc apoi la spital! Deci in mod normal asemenea dezvaluiri nu ar trebui sa faca presa ci trebuie reglementate de catre primaria orasului!!!
Raspunde

Cosmin

Acum 2 luni

S-a gasit sa vorbeasca ,,comerciantul"Lucian Costea.....cel caruia i-au explodat buteliile cu gaz de la standul cu porumb din centrul orasului!
Raspunde

VP

Acum 2 luni

Eu acum, chiar cred ca in trecut, Bokor a avut Stripteuse..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus