Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Eveniment culinar la Șura Culturală: Viceprimarul Sibiului va fi bucătar pentru o zi și va găti pentru comunitatea din Gușterița

Eveniment culinar la Șura Culturală: Viceprimarul Sibiului va fi bucătar pentru o zi și va găti pentru comunitatea din Gușterița

Comunitatea din cartierul Gușterița se laudă cu o nouă activitate care va demara săptămâna viitoare la Șura Culturală de lângă Biserica cu hramul „Buna Vestire”, situată în Sibiu, pe strada Mălinului nr. 4.

În paralel cu activitatea „Șura Dă Aripi” - un program de afterschool social pentru 15 copii de la clasa I și până la clasa a VI-a, unde copiii vin pentru a-și face temele, pentru a avea parte de o masă caldă și de diferite activități sub atenta supraveghere și dragoste a unui psihopedagog - la Șura Culturală Gușterița a fost anunțată o nouă activitate: de data aceasta, pentru publicul doritor de a afla mai multe despre locația dezvoltată de preoții din cartierul respectiv.

„Șura Kulinară” este o nouă activitate la Șura Culturală Gușterița prin care preotul Alexandru Ioniță își propune să dezvolte latura culinară a Șurii și a comunității din jurul ei.

„Prin ȘURA KULINARĂ dorim să petrecem împreună o cină gătită de un membru al comunității pentru cei care doresc fie să guste preparatele deosebite, fie să cunoască mai bine ȘURA și proiectele ei, fie amândouă. Întâlnirea, degustarea, timpul împreună sunt importante, iar scopul general al acestei activități este sprijinul activităților din Șura Culturală”, spune părintele.

Astfel, primul invitat care va găti pentru comunitatea din Gușterița este viceprimarul Sibiului Alexandru Dumbravă. Acesta va găti rețete din zona lui, din Bran: urdaș și pastramă cu mămăligă, potrivit anunțului evenimentului. La acestea se adaugă un desert și vin bun.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 19:00. Pentru participarea la acesta sunt disponibile 15 locuri, iar înscrierile se fac completând acest formular. Totodată, este de menționat că cei care vor participa la eveniment sunt încurajați să facă o donație recomandată de 80 lei, bani care vor merge pentru susținerea acțiunilor sociale care au loc la Șură.

„Invităm pe cei dornici să gătească într-o sâmbătă seara și să împărtășească din propria experiență culinară și culturală să se înscrie la nr. tel. 0743006806. Ne bucurăm de rețete exotice și deosebite”, se mai arată în anunț. Preotul Alexandru Ioniță ne-a spus că cei care nu pot săptămâna viitoare, pot veni cealaltă sâmbătă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

Vadim

Acum 5 luni

Păi nu-i Bokor săsoaica viceprimar?...
Raspunde

Ion Surdu

Acum 5 luni

Primăria Sibiu are doi viceprimari.
Raspunde

Alexandru Ispășoiu

Acum 5 luni

BRAVO!
Raspunde

Dorel

Acum 5 luni

De unde să-l știe lumea, dacă e tot plecat prin excursii? E mai mult ghid turistic decât viceprimar. Numai oportuniști printre cei din politică. Vai de noi!
Raspunde

Sibian

Acum 5 luni

Șura kulinară?Sună ca naiba!Voi știți ce-i șură?Uitați-vă în DEX!Poate că acest gest este călăuzit de bune intenții dar nu puteați găsi un alt cuvânt?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus