Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
21°C

Expoziție de timbre la Biblioteca Astra. „Este dedicată unor personalități remarcabile pentru cultura, istoria și memoria colectivă ale spațiului românesc”

Expoziție de timbre la Biblioteca Astra. „Este dedicată unor personalități remarcabile pentru cultura, istoria și memoria colectivă ale spațiului românesc”

Biblioteca Județeană Astra invită sibienii în perioada 16-18 iunie să viziteze Expoziția Națională de Filatelie „ANIVERSĂRI SIBIENE – 2023”, organizată de Asociația Filateliștilor din județul Sibiu, în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu, Biblioteca Județeană ASTRA și Asociațiunea ASTRA. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 16 iunie, de la ora 12:30, în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Corp B, parter).

Împătimiții artei colecționării timbrelor și publicul larg, în egală măsură, vor putea admira numeroase și valoroase colecții de filatelie, cartofilie și maximafilie având drept teme principale: istoria, cultura, arta, personalități românești și străine.

„Expoziția este dedicată unor personalități remarcabile pentru cultura, istoria și memoria colectivă ale spațiului românesc: Andrei Șaguna (150 de ani de la moarte), Gheorghe Lazăr (200 de ani de la moarte), Samuel von Brukenthal (220 de ani de la moarte), Octavian Goga (85 de ani de la moarte), Onisifor Ghibu (140 de ani de la naștere).

Așadar, vă așteptăm mâine la deschiderea Expoziției Naționale de Filatelie „ANIVERSĂRI SIBIENE – 2023”, prilej în care invitații vor oferi perspective ilustrative pentru tematicile abordate”, transmite  instituția într-un comunicat de presă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus