Sâmbătă,
18.05.2024
Ploi Scurte
Acum
10°C

Sibianca Mariana Iulia Filimon, ”Femeia anului” din diaspora în 2022, organizează în Germania prima expoziţie 100% românească de Ziua Universală a Iei

Sibianca Mariana Iulia Filimon, ”Femeia anului” din diaspora în 2022, organizează în Germania prima expoziţie 100% românească de Ziua Universală a Iei

EXPO RomânIA 2023 va avea loc în 24 iunie în Ratiopharm Arena din Neu-Ulm și reunește peste 40 de standuri ale antreprenorilor români din Germania şi din România.

Expoziția este organizată de sibianca Mariana Iulia Filimon și Paula Ciupag, editor şef al revistei Leute MAGAZIN.

“EXPO RomânIA evidenţiază puterea şi influenţa colectivă a comunităţii româneşti în Germania. Prin participarea şi susţinerea reciprocă, comunitatea românească demonstrează solidaritate şi determinare în promovarea valorilor, tradiţiilor şi produselor de calitate româneşti, contribuind astfel la dezvoltarea economică şi culturală a ambelor ţări”, spune Mariana Iulia Filimon.

Expoziția va pune la dispoziția participanților peste 500 mp de standuri cu vânzare.

“Un Business Messe românesc în Germania este o premieră pentru întreaga comunitate românească din diaspora. Evenimentul are loc de Ziua Universală a Iei Româneşti pentru a marca puntea dintre tradiţie şi inovaţie, dintre trecut şi viitor. Felicit participarea şi implicarea tuturor antreprenorilor prezenţi şi apreciez vizita fiecărui om care trece pragul acestei expoziţii”, spune Paula Ciupag.

Programul evenimentului mai include prezentări, workshop-uri şi lansări de carte. Nu lipsesc nici spectacole folclorice ale Ansamblurilor Ciuleandra şi Datina.

Expoziția se va desfășura sâmbătă, 24 iunie, între orele de la 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Povestea sibiencei desemnată ”Femeia anului” în diaspora în 2022 o puteți citi aici:

O sibiancă, „Femeia anului din Diaspora 2022”. Povestea româncei care a dus tradiția și cultura României în Germania

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dd

Acum 11 luni

Felicitari si mult succes!
Raspunde

Delia Tatiana Velescu

Acum 11 luni

FELICITARI, mult succes, cu mult drag!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus