Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Sibiul a fost selectat pentru a avea un campus nou pentru Învățământ profesional dual. Acest campus va fi finanțat prin PNRR

Sibiul a fost selectat pentru a avea un campus nou pentru Învățământ profesional dual. Acest campus va fi finanțat prin PNRR

SIBIUL a fost selectat pentru a avea un campus NOU pentru Învățământ profesional dual! Acest campus va fi finantat prin PNRR!

Educația și integrarea tinerilor pe piața muncii reprezintă prioritate majoră a Partidului Național Liberal, a Guvernului și a Proiectului ”România Educată”!

Una dintre cele mai mari investiții finanțate prin PNRR se va derula in Sibiu, printr-un proiect depus de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu primaria Sibiu, operatori economici și școli cu profil tehnologic.

Felicit echipa sibiană care a elaborat un proiect de calitate care a obținut unul dintre cele mai bune punctaje din țară!

Reformele majore sunt esențiale!

Educația este cea mai bună investiție pe care o face România!

Ministerul Educatiei și Guvernul României au știut să creeze oportunități de finanțare prin PNRR vitale pentru că în România, cei care intră pe piața muncii să aibă o pregătire profesională adaptată cerințelor pieței muncii, pentru a obține venituri mai mari prin avantajul oferit de calificările înalte.

Începe și mult așteptata digitalizare în învățământul preuniversitar!

Raluca Turcan 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Un sibian vero

Acum 1 an

Laude si pupincurism dulapului si noului ministru al asa zisei culturi(care nu are nici o contributie pozitiva....deocamdata)! Dar..Punem pariu ca nici aceasta gramada de bani nu o sa ajunga pt implementarea acestui proiect? Si vor venii cu explicatii puerile pt mutare suplimentarea a pozitiilor din bugetul proiectului?! si nici asa nu o sa le ajunga si or sa vina cu noi argumente pentru a justifica cresterea valorii proiectului si implicit a aportului propriu care ghiciti din ce buget local si universitar vor fi luati? Poate de data asta organele abilitate vor fi cu ochii de la bun incepu pe situatie si nu vor fi luati prin surprindere doar la final!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus