Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Accident în Tilișca: Coliziune frontală între două autoturisme. Trafic blocat

Accident în Tilișca: Coliziune frontală între două autoturisme. Trafic blocat

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație, produs în localitatea Tilișca, anunță IPJ Sibiu.

Din primele cercetări, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Jina, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un localnic din Tilișca, în vârstă de 47 de ani.

Coliziunea a dus la vătămarea corporală a două pasagere din autoturismul condus de către bărbatul din Tilișca, o femeie în vârstă de 37 de ani și o minoră, în vârstă de 13 ani, localnice, victimele fiind transportate la spital conștiente, anunță IPJ Sibiu.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei de 37 de ani cu un traumatism cranio-cerebral și fiicei acesteia în vârstă de 13 ani care a suferit un traumatism facial. Ambele sunt transportate la spital: femeia la UPU Sibiu, iar fetița la CPU Luther.

De asemenea, șoferul de 32 de ani a fost și el preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Traficul este blocat total.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 9 luni

sigur de vina a fost "caldura" data de bautura sau droguri!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus