Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Primele declarații ale noului viceprimar al Sibiului. „Mâine voi afla domeniile de care mă voi ocupa”

Primele declarații ale noului viceprimar al Sibiului. „Mâine voi afla domeniile de care mă voi ocupa”

Consilierul liberal Mihai-Cercel Onițiu va afla mâine de ce domenii va fi responsabil din noua sa funcție, cea de viceprimar al municipului Sibiu. În primul său scurt interviu, acesta a spus că „este o onoare” să-și aducă contribuția la bunăstarea orașului.

„Eu sunt propunerea oficială din partea biroului politic local și sunt validat de biroul politic județean al PNL” a fost răspunsul lui Onițiu atunci când l-am întrebat cine i-a propus să ocupe această funcție, având în vedere că toți se așteptau ca liderul de grup să fie propunerea partidului.

Întrebat dacă și-a dorit să candideze pentru fotoliul de viceprimar, Onițiu a răspuns că nu s-a gândit la acest lucru atunci când a intrat în politică. „Eu am copilărit și am crescut aici în oraș. Dar este o onoare și vreau să-mi aduc contribuția la bunăstarea orașului”, a adăugat consilierul.

În ceea ce privește domeniile de care va fi responsabil, Mihai-Cercel Onițiu spune că mâine va afla care vor fi acestea.

„Mâine probabil voi afla exact domeniile de care mă voi ocupa, după care o să încep să elaborez planuri alături de cei din Primărie, de doamna primar, de doamna viceprimar, să încercăm să facem lucruri bune”, ne-a mai spus noul viceprimar al mun. Sibiului.

Liberalul Mihai Onițiu este noul viceprimar al Sibiului, în urma votului primit în ședința extraordinară de consiliu local, desfășurată astăzi, 7 noiembrie. Pentru Onițiu au votat 15 consilieri, în timp ce pe USR-istul Ionuț Ghișe, contracandidatul său, l-au votat 4 consilieri. 21 de voturi au fost exprimate în total. Două voturi au fost nule. La ședința Consiliului local Adrian Bibu a vorbit în locul lui, atunci când s-a propus ca înainte de vot cei doi consilieri să țină câte un discurs în favoarea sa: „Nu iese în față să vorbească, dar are inițiative”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Solomon

Acum 3 săptămâni

Vedeți?Ăsta-i norocul nostru!Avem politicieni care sunt pricepuți in orice domeniu!Dacă-i medic are cunoștințe in astronomie iar dacă-i dascăl are doctorat în turism!De aia o ducem atât de bine încât nu ne întrece nimeni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus