Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
6°C

JAR'S Steak&Spritz, noul restaurant din Sibiu. Trei zile cu oferte de Black Friday

JAR'S Steak&Spritz, noul restaurant din Sibiu. Trei zile cu oferte de Black Friday

Sibiul are de mai bine de o săptămână un nou restaurant care invită localnicii, dar și turiștii să-i treacă pragul. Este vorba despre JAR'S Steak&Spritz, situat la doar șapte minute de mers pe jos de centrul orașului, pe Strada Ion Luca Caragiale 1A, la intersecția cu strada Lungă.

Așa cum îi spune și numele, la JAR'S Steak&Spritz, vedeta meniului este steak-ul. Dar acest lucru nu înseamnă că meniul nu include și alte preparate care să satisfacă gusturile tuturor iubitorilor de gastronomie.

„Suntem un steak-house, dar acest lucru nu înseamnă că nu avem și alte preparate.  Avem  un cuptor pe cărbuni Josper, cu temperatură controlată, ideal pentru gătirea cărnii de  vită. Aș spune că ne diferențiem prin aspect, dar și prin calitatea produselor pe care le oferim.  Numele JAR'S nu are legătură cu inițiale de familie, vine de la jar, ne-am gândit că automat jarul este asociat cu grătarele, cu carnea, iar apoi am adăugat steak și spritz pentru a întregi numele, pentru a arăta că mâncarea se completează perfect cu o băutură bună lângă”, au transmis reprezentanții restaurantului. 

Capacitate de peste 100 de locuri, atenție la detalii și atmosferă delicată

La JAR'S Steak&Spritz detaliile sunt cele care fac diferența. Decorul intim, ambianța creată de geamurile mari prin care lumina naturală pătrunde în restaurant, dar și personalul calificat vor transforma experiența petrecută aici într-una unică și specială care ne va face cu siguranță să trecem și a doua oară pragul localului. De asemenea, grija locurilor de parcare va dispărea întrucât localul dispune de locuri de parcare.

Mai mult, reprezentanții restaurantului sunt deschiși și la organizarea de mese festive. Dacă există doritori, deoarece capacitatea de peste 100 de persoane permite acest lucru, atunci aceștia trebuie să știe că atmosfera va fi întreținută cu muzică ambientală și cu preparate din meniul marca JAR'S Steak&Spritz. 

Bufet special

Cărnurile de vită provin din America, Japonia, Irlanda, Australia, Uruguay. Pe lângă acestea, vom găsi și Black Angus Românesc, pe care cei de la JAR'S Steak&Spritz îl maturează în frigiderele speciale de maturat. 

De asemenea, cei care vor trece pragul restaurantului, de luni până vineri, între orele 12 și 15:30 se vor putea bucura de un bufet special pregătit. La doar 48 de lei, bufetul include supa zilei, două feluri de carne la alegere, două feluri de garnituri la alegere, salată, desert, apă și cafea.

Trei zile cu oferte de Black Friday

Pentru că se apropie Black Friday, cei de la JAR'S Steak&Spritz pregătesc surprize în reduceri pentru clienții care vor să cunoască restaurantul și să aibă parte de o cină într-o atmosferă specială.

„Pentru că se aproprie Black Friday am pregătit și o ofertă specială pentru cei care ne trec pragul restaurantului. Vineri, sâmbătă și duminică avem un discount de 10% pentru cei care vin să ia cina la noi”, au mai transmis reprezentanții restaurantului.

Pe cei de la JAR'S Steak&Spritz îi puteți găsi pe pagina de instagram și facebook cu același nume,  pe site-ul special destinat rezervărilor și la numărul de telefon 0 728 105 912.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus