Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Un consilier local reclamă mizeria de pe Valea Săpunului: sursă de țânțari și miros insuportabil. „Chiar sper să fim luați în seamă”

Un consilier local reclamă mizeria de pe Valea Săpunului: sursă de țânțari și miros insuportabil. „Chiar sper să fim luați în seamă”

Ioan Plesciuc, consilier local USR Sibiu, reclamă mizeria adunată pe pârâul Valea Săpunului, mai ales în dreptul Broscăriei și a străzii Henri Coandă, mizerie care peste vară a fost „sursă de tânțari și miros insuportabil”.

„Pârâul Valea Săpunului este de mult timp ghena de gunoi a zonei de la ieșirea din oraș, spre vărsarea lui în Cibin. În dreptul cartierului Ștefan cel Mare (cunoscut și sub numele Broscărie) și în continuare paralel cu strada Henri Coandă, albia pârâului este plină de gunoaie aruncate aici sau aduse de ape. Oameni ca noi au produs asta. E drept, poate cu mai puțin bun-simț și respect față de natură.
Problema e că natura ne pune la plată cand persistăm în greșeală: Valea Săpunului a fost toata vara sursă de țânțari și miros insuportabil pentru locuitorii blocurilor și caselor din zonă. Peste iarnă neplăcerile se vor atenua, dar urmează apoi iar primăvara și vara, călduri și țânțari și mirosuri grele...,” scrie Plesciuc pe pagina de facebook. 

Consilierul local transmite că a transmis primăriei să cuprindă în bugetul anului viitor bani pentru curățenia zonei. 

„Nu vrem să se nască acolo un focar de infecție, mai ales că avem un loc de joacă pentru copii chiar aproape de pârâu. Am rugat Primăria să cuprindă în bugetul anului viitor bani pentru curățare și igienizare. Chiar sper să fim luați în seamă.”

foto Ioan Plesciuc, facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Siluana Vidrighin

Acum 2 săptămâni

USR va castiga alegerile cu un procent zdrobitor!
Raspunde

Sibian

Acum 2 săptămâni

Simplu, asta trebuie sa faca un angajat in slujba cetateanului. Felicitari! Restul de la alte partide de ce nu apar sa sesizeze probleme reale cu care se confrunta locuitorii? Pana la urma la asta se reduce totul, la sesizarea si rezolvarea problemelor punctuale, nu? Asta vad eu ca ar fi esenta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus