Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

DSP a deblocat salariile. Sindicaliști: Este o perioadă specială și sunt incluse salariile unor categorii importante de personal din sănătate

DSP a deblocat salariile. Sindicaliști: Este o perioadă specială și sunt incluse salariile unor categorii importante de personal din sănătate

Au fost deblocate și plătite salariile angajaților din sănătate care își primesc banii prin Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Potrivit sindicaliștilor decizia a fost luată pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, iar oamenii au nevoie de bani. 

„Având în vedere perioada speciala în care ne aflăm, în preajma sărbătorilor de iarnă și faptul că, în cadrul plăților pe care DSP trebuie să le facă, sunt incluse și salariile unor categorii importante de personal din sănătate, am deblocat aceste operațiuni, urmând ca banii să ajungă la toți beneficiarii”, transmit anagajații DSP. 

Din categoria celor care sunt plătiți prin DSP fac parte angajații unităților de primiri urgențe din cadrul Spitalului Județean și Pediatrie, medicii rezidenți, medicii din medicina școlară și asistenții sociali.

Protestul însă, va continua. Cu excepția acestor plăți, restul activităților rămân blocate.  

Citește și: Angajații de pe urgențe, medicii rezidenți și școlari și asistenții sociali riscă să nu-și primească mâine salariile

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1075

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 4 luni

Au pornit tiparnita. Prioritate au spagile specialilor si apoi sanatatea, invatamantul, etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus