Luni,
29.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Atenție, vântul desprinde acoperișurile de pe blocurile din Sibiu. ISU intervine pe trei străzi din municipiu

Atenție, vântul desprinde acoperișurile de pe blocurile din Sibiu. ISU intervine pe trei străzi din municipiu

Actualizare: Pompierii transmit că toate intervențiile au fost finalizate. S-au decopertat două acoperișuri de blocuri, ambele de o suprafață de aproximativ 150 mp, unul situat pe strada Șteflești și unul pe strada Sibiel.  

Nu au fost înregistrate alte pagube în afară de cele două acoperișuri și nici victime.  

Știre inițială: Pompierii sibieni intervin în aceste momente cu o autoscară și cu o autospecială de stingere pe strada Sibiel din municipiul Sibiu unde s-a desprins un acoperiș de tablă al unui bloc de patru etaje. Aceștia transmit că în acest moment s-a balizat zona și se lucrează pentru îndepărtarea acoperișului și mutarea mașinilor parcate în imediata apropiere pentru a evita eventuale pagube.

De asemenea, se intervine și pe strada Șteflești din municipiul Sibiu unde s-a desprins un acoperiș de tablă de pe un alt bloc de 4 etaje. 

Și pe strada Egalității se intervine cu o autospecială de stingere și una de descarcerare unde, un al treilea acoperiș s-a desprins.

Intervențiile sunt în desfășurare, se va reveni cu date.

Citește și: Doi copaci au căzut în Sibiu din cauza vântului, unul dintre ei pe Calea Dumbrăvii

Vă reamintim că meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică ce a intrat în vigoare la ora 10 și rămâne valabil până mâine, 24 decembrie, la ora 3.00. sunt anunțate intensificări ale vântului în întreaga regiune, viscol și ninsori viscolite și moderate cantitativ la munte. Vor fi intervale în care vântul va avea intensificări în întreaga regiune, cu viteze în general de 45...60 km/h. Pe parcursul zilei local vor fi rafale de 70...80 km/h, iar la munte vor fi viteze de 90...100 km/h.

În zona de munte va ninge viscolit, local moderat cantitativ (20...30 l/mp), iar vizibilitatea se va reduce semnificativ. Se va depune strat nou de zăpadă.

Informații transmise de Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.  

Sursa foto: ISU Sibiu și Ilie M

Imagini foto/video de la intervenția de la strada Sibiel 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 4 luni

Atentie la proiectele falsificate de ISC, Primarie, OAR, ISU, etc.

Raspunde

Dozinski

Acum 4 luni

inchisoare pentru cine a semnat receptiile la acoperisurile alea!
Raspunde

Vadim

Acum 4 luni

Acele mansarde au fost construite in mare parte de fosti bisnitari. Primariei i s-a atras atentia ca lucrarile nu erau executate corect...
Raspunde

Gogu

Acum 4 luni

Știu și eu mansarde din astea construite in Vasile Aaron. Firma unei dne pe nume Alina..., desființată după ce și-a făcut suma...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus