Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Trenul Sibiu-Budapesta va fi anulat în ultima săptămână din luna martie

Trenul Sibiu-Budapesta va fi anulat în ultima săptămână din luna martie

Mai multe trenuri internaționale operate de CFR Călători vor fi anulate în perioada 25-31 martie din cauza unor lucrări la stația Radna. Printre ele, cursa de la Sibiu la Budapesta a trenului București - Budapesta.

Potrivit Club Feroviar, în perioada următoare vor fi mai multe trenuri anulate de CFR Călători, inclusiv curse internaționale, pentru a se putea face lucrări în stația Radna.

Unele trenuri vor fi anulate total, iar altele doar pe anumite distanțe. SNTFC CFR Călători a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu, că pentru realizarea unor lucrări la infrastructura feroviară în stația Radna, solicitate şi realizate de către CNCF CFR SA  –  administratorul de cale ferată, vor interveni modificări în circulația trenurilor, după cum urmează:

în perioada 25/26 – 30/31 martie 2024, trenul IR 346 București Nord – Budapesta – Viena va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Arad – Curtici – Lokoshaza – Budapesta – Viena şi va fi anulat pe distanţa București Nord – Arad;

în perioada 26 – 31 martie 2024, trenul IR 347 Viena – Budapesta – București Nord va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Lokoshaza – Curtici – Arad şi va fi anulat pe distanţa Arad – Bucureşti Nord;

în perioada 25/26 – 30/31 martie 2024, trenul IR 472 București Nord – Budapesta va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Bucureşti Nord – Sibiu şi va fi anulat pe distanţa Sibiu – Curtici – Lokoshaza – Budapesta;

în perioada 25/26 – 30 martie 2024, trenul IR 473 Budapesta – Bucureşti Nord va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Sibiu – Bucureşti Nord şi va fi anulat pe distanţa Budapesta Lokoshaza – Curtici – Sibiu;

Citește și: Sibiu - Budapesta. O călătorie cu trenul

Care sunt celelalte trasee afectate puteți să le vedeți pe site-ul CFR.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pot fi găsite la secțiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie de pe site-ul CFR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Casiana Șufană

Acum 2 luni

Da foarte bine ca prea merge tineretul la straini sa beie ca porcii si sa se depraveze ca useristii. Sa mearga la noi in tara noastra romaneasca la Focsani, Horezu sau Navodari nu la aia de ne-au furat avutiile strabunilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus